Închide meniul

Manchester City – Arsenal 1-1 (1-4 d.l.d). „Tunarii” lui Arteta au câștigat Supercupa Angliei după o finală interzisă cardiacilor

Bogdan Stănescu Publicat: 6 august 2023, 20:18

Reclamă
Manchester City – Arsenal 1-1 (1-4 d.l.d). Tunarii” lui Arteta au câștigat Supercupa Angliei după o finală interzisă cardiacilor

Manchester City - Arsenal, LIVE TEXT

Jucătorii lui Arsenal, în timpul amicalului cu Barcelona/ Profimedia

Manchester City – Arsenal 1-1 (1-4 d.l.d)., Supercupa Angliei, a fost în format LIVE TEXT. pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două echipe, care s-au luptat pentru titlu sezonul trecut, „cetăţenii” ieşind învingători, s-au duelat pentru primul trofeu al sezonului în Anglia. Acesta a fost câștigat, în cele din urmă, de Arsenal.

Manchester City – Arsenal 1-1 (1-4 d.l.d).

Update: Arsenal a câștigat Supercupa Angliei, la loviturile de departajare. Pentru Manchester City au ratat De Bruyne și Rodri, iar Bernardo Silva a marcat singurul gol din penalty. Pentru Arsenal au marcat Odegaard, Trossard, Saka și Vieira.

Min 90+11: Manchester City – Arsenal 1-1! Leandro Trossard a marcat cu un şut deviat şi s-a bucurat la maximum pe teren, alături de coechipieri!

Min 77: Manchester City – Arsenal 1-0! Puştiul de 21 de ani, Cole Palmer, a marcat din pasa lui De Bruyne. Il înlocuise chiar pe Erling Haaland, cu 13 minute înainte!

Reclamă

Min 46: A început a doua repriză

Pauză pe Wembley Stadium

Min 40: Ocazie pentru Arsenal! Havertz a trimis un șut în forță, dar mingea a fost respinsă de Ortega.

Reclamă 4 / 0/3

Min 24: Ocazie mare pentru Arsenal! Martinelli a preluat excelent mingea în interiorul careului și a trimis un șut către poarta apărată de Ortega. Totuși, portarul „cetățenilor” a fost pe fază și a respins balonul trimis de fotbalistul brazilian.

Min 14: Ocazie pentru Manchester City! Rodi a trimis un șut de la distanță, pe jos, care a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Ramsdale

Min 6: Ocazie pentru Manchester City! După o centrare a lui Akanji, Alvarez a ajuns într-o poziție favorabilă pentru a deschide scorul. Totuși, White, fundașul lui Arsenal a intervenit bine, iar scorul a rămas 0-0.

Min 1: A început partida de pe Wembley Stadium

Manchester City: Ortega – Walker, Stoner, Dias, Akanji – Rodri – Bernardo Silva, Kovacic, Grealish – Alvarez, Haaland

Rezerve: Ederson, Phillips, Laporte, De Bruyne, Gomez, Foden, Palmer, Lewis, McAtee

Antrenor: Pep Guardiola

Reclamă

Arsenal: Ramsdale – White, Saliba, Gabriel, Timber – Partey, Rice, Odegaard – Saka, Havertz, Martinelli

Rezerve: Turner, Tomiyasu, Kiwior, Holding, Tierney, Smith-Rowe, Vieira, Trossard, Nketiah

Antrenor: Mikel Arteta

Stadion: Wembley Stadium (Londra)
Arbitru: Stuart Attwell

Manchester City l-a prezentat pe Josko Gvardiol! Croatul de 21 de ani a devenit cel mai scump fundaş din istorie!

Manchester City l-a prezentat pe Josko Gvardiol! Fundaşul croat în vârstă de 21 de ani a semnat cu campioana Angliei. Gvardiol a fost transferat de la RB Leipzig pentru 90 de milioane de euro! Astfel, el a devenit cel mai scump fundaş din istorie.

Manchester City a mai transferat în această vară un jucător croat, pe Mateo Kovacic, pe care l-a adus de la Chelsea.

Manchester City l-a dorit şi în vara anului trecut pe Gvardiol, dar „cetăţenii” nu s-au înţeles atunci la preţ cu cei care conduc echipa din Bundesliga.

Gvardiol l-a depăşit acum pe Harry Maguire în topul celor mai scumpi fundaşi din istorie. Maguire era cumpărat în 2019 de Manchester United de la Leicester pentru 87 de milioane de euro.

Josko Gvardiol e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 75 de milioane de euro. Leipzig l-a cumpărat în vara lui 2021 de la Dinamo Zagreb pentru 18.8 milioane de euro.

Ce spunea Pep Guardiola despre Josko Gvardiol, jucător care are un nume asemănător cu al lui

Pep Guardiola a insistat pentru transferul lui Josko Gvardiol. Antrenorul „cetăţenilor” a remarcat şi asemănarea de nume între el şi fundaşul croat.

Ce nume frumos are! În acest moment face vizita medicală. Toată lumea știe că este aici. Sperăm ca actele să fie finalizate în următoarele ore.

Nu știu dacă vom mai face transferuri, dar cred că se va mai întâmpla ceva, deși încă nu s-a rezolvat”, a declarat Pep Guardiola, citat de mundodeportivo.com.

Spectacol total în amicalul Arsenal – Barcelona 5-3! Reacţia categorică a lui Xavi: „Ei jucau finala Champions League!”

A fost spectacol total în amicalul dintre Arsenal şi Barcelona, încheiat cu scorul de 5-3. Cele două formaţii s-au duelat într-un meci disputat la Los Angeles, în cadrul turneului american de pregătire. Peste 70.000 de oameni au fost prezenţi pe stadion, la confruntarea dintre catalani şi „tunari”.

La finalul meciului, Xavi s-a declarat nemulţumit de intensitatea cu care Arsenal a abordat partida.

Scorul amicalului de lux dintre Barcelona şi Arsenal a fost deschis de Robert Lewandowski, în minutul 7. Ulterior, la doar patru minute distanţă, Bukayo Saka a reuşit să egaleze pentru trupa lui Mikel Arteta.

Până la pauză s-au mai marcat alte două goluri. Raphinha i-a dus din nou în avantaj pe catalani, în minutul 44, urmând ca „tunarii” să revină pe tabelă după reuşita lui Kai Havertz, jucător transferat în această vară de la Chelsea.

Arsenal a preluat conducerea în minutul 56, prin golul lui Trossard, iar acelaşi Trossard a marcat pentru 4-2 în minutul 78. Catalanii au redus din diferenţă în minutul 88, însă scorul final a fost stabilit de Vieira, în ultimul minut de joc.

„Am fost sensibili în apărare”

Noi jucam primul nostru meci amical și ei jucau finala Champions League. A fost un meci foarte bun pentru spectacol, dar nu atât de bun pentru antrenori. S-au văzut lucruri pozitive însă cred că am fost sensibili în apărare.

Noi jucam primul nostru meci amical și ei jucau finala Champions League. A fost un meci foarte bun pentru spectacol, dar nu atât de bun pentru antrenori. S-au văzut lucruri pozitive însă cred că am fost sensibili în apărare”, a declarat Xavi, conform mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și