Închide meniul

Miză uriaşă pentru finalele de titlu din Premier League! Integritatea echipelor, pusă la îndoială înainte de Manchester City – Aston Villa şi Liverpool – Wolves

Dragoș Vasile Publicat: 20 mai 2022, 15:51

Miză uriaşă pentru finalele de titlu din Premier League! Integritatea echipelor, pusă la îndoială înainte de Manchester City – Aston Villa şi Liverpool – Wolves

Miză de milioane de euro pentru finalul sezonului din Premier League

Jurgen Klopp şi Pep Guardiola se salută în timpul unui meci / Profimedia

  • Miză uriaşă pentru finalele de titlu din Premier League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Miză uriaşă pentru finalele de titlu din Premier League. Ultima etapă nu va decide doar câştigătoarea mult râvnitului trofeu, ci şi clubul care va lua un bonus uriaş. În funcţie de echipa care va fi încoronată campioana Angliei, adversara acesteia din ultima etapă va primi zeci de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titlul se va acorda în ultima etapă, după jocurile Manchester City – Aston Villa şi Liverpool – Wolverhampton, programate duminică, de la ora 18.00. Liverpool este în cursă pentru o cvadruplă istorică în acest sezon, Cupa Angliei, Cupa Ligii, câştigate deja, Liga Campionilor, competiţie la care este în finală, şi campionatul.

Miză uriaşă pentru finalele de titlu din Premier League

Wolves are o miză uriaşă înainte de confruntarea cu Liverpool. „Lupii” vor primi un bonus de zeci de milioane de euro dacă echipa lui Jurgen Klopp va cuceri titlul. Cum este posibil? În 2020, la transferul lui Diogo Jota, cele două părţi au convenit că preţul portughezului poate ajunge la 53.1 milioane de euro, în funcție de performanțele acestuia pentru „cormorani”.

Reclamă

Potrivit Daily Mail, o mare parte din această sumă va intra în conturile lui Wolves dacă fostul lor jucător va lua titlul. „Lupii” au primit, până acum, un avans de 4.7 milioane, apoi, alte 15.3 milioane.

Situaţia este la fel şi în cazul lui Aston Villa. Potrivit înţelegerii încheiate la transferul lui Jack Grealish, oaspeţii vor primi nu mai puţin de 15 milioane de euro dacă echipa lui Pep Guardiola câştigă titlul, potrivit firstsportz.com.

Reclamă

Astfel, cele două situaţii pun la îndoială integritatea echipelor înaintea ultimei etape din Premier League. „Finalele” pentru titlu vor fi LIVE SCORE, duminică, începând cu ora 18:00, pe AS.ro.

Liverpool şi Manchester City au mutat lupta pentru titlul din Premier League în ultima etapă

Liverpool şi Manchester City se luptă pentru titlul din Premier League până în ultima etapă. Campioana Angliei încă nu a fost decisă. Starurile lui Jurgen Klopp continuă duelul cu trupa lui Pep Guardiola atât în competiţia internă, cât şi în Champions League.

„Cormoranii” răsuflă uşuraţi după Southampton – Liverpool, scor 1-2, în etapa a 37-a din Premier League. Gazdele de pe St. Mary’s Stadium au produs surpriza în minutul 13, când Redmond l-a învins pe Alisson. Minamino a restabilit egalitatea în minutul 27, cu un şut care l-a surprins pe portarul advers. Golul victoriei lui Liverpool a purtat semnătura lui Joel Matip (67). A trimis o lovitură perfectă de cap, după un corner.

Reclamă 4 / 0/3

Gruparea de pe Anfield îşi continuă astfel seria grozavă. Este singura care nu a pierdut niciun meci din Premier League, în 2022. Are 15 victorii şi 3 remize. Jurgen Klopp nu a folosit în meciul cu Southampton, mai multe vedete din lotul său, printre care Mohamed Salah, Virgil Van Dijk, Sadio Mane şi Alexander-Arnold.

După acest rezultat, Liverpool, 89 de puncte, s-a apropiat la un punct de Manchester City, 90 de puncte. Southampton ocupă locul 15, cu 40 de puncte.

Jurgen Klopp o laudă pe Manchester City

Jurgen Klopp o laudă pe Manchester City. Managerul lui Liverpool este convins că echipa lui are a doua şansă în cel mai important meci al sezonului.

Jurgen Klopp visează la trofeu, după ce „cormoranii” au caştigat finala FA Cup, cu Chelsea. S-au impus la lovituri de departajare, scor 6-5. Au câștigat, astfel, al doilea trofeu al sezonului, după Carabao Cup, și se pregatesc pentru finala Champions League. Cu echipa lui Guardiola se luptă şi pentru titlul din Premier League.

„Ar insemna mult dacă am câștiga peste două săptămâni în Liga Campionilor. Dar jucăm cu cea mai experimentată echipă din Liga Campionilor. Nu suntem favoriți. Ei câștigă deja campionatul. Sunt două meciuri masive.

Dacă avem un astfel de sezon, câștigăm Carabao și luptăm pentru titlu până la final, cred că este un an bun. FA Cup este o competiție masivă. S-a simțit grozav să o câştigăm„, a declarat Jurgen Klopp.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Fotbal extern • 15 apr., 11:23
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Momente dramatice la meciul West Ham - Fulham!
Premier League • 14 apr., 19:00
Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa!
Liverpool - Crystal Palace 0-1! "Cormoranii" îşi pot lua adio de la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield
Premier League • 14 apr., 18:15
Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield
Jurgen Klopp, "distrus" după umilinţa de pe Anfield cu Atalanta
Europa League • 12 apr., 8:39
„A fost un meci îngrozitor!” Jurgen Klopp, „distrus” după umilinţa de pe Anfield cu Atalanta
Liverpool - Atalanta 0-3 şi Brugge - PAOK 1-0! "Cormoranii", umiliţi pe Anfield! Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la limită
Conference League • 11 apr., 23:58
Liverpool – Atalanta 0-3 şi Brugge – PAOK 1-0! „Cormoranii”, umiliţi pe Anfield! Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la limită