Închide meniul

Manchester City, dată în judecată de Benjamin Mendy! Suma uriaşă cerută de francez după scandalul uriaş în care a fost implicat

Alex Masgras Publicat: 14 octombrie 2024, 23:00

Reclamă
Manchester City, dată în judecată de Benjamin Mendy! Suma uriaşă cerută de francez după scandalul uriaş în care a fost implicat

Manchester City, dată în judecată de Benjamin Mendy! Suma uriaşă cerută de francez după scandalul uriaş în care a fost implicat

Benjamin Mendy, în timpul unui meci / Profimedia

Manchester City a fost dată în judecată de Benjamin Mendy. Fundaşul francez şi-a reziliat contractul cu „cetăţenii” în 2023, dar nu a mai jucat pentru echipa lui Pep Guardiola din 2021, după ce afost arestat şi acuzat de viol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doi ani mai târziu, Mendy a fost achitat, iar acum acuză campioana din Premier League că nu l-a susţinut.

Manchester City, dată în judecată de Benjamin Mendy! Suma uriaşă cerută de francez după scandalul uriaş în care a fost implicat

Benjamin Mendy a dat în judecată pe Manchester City pentru salarii neplătite în valoare de 10 milioane de lire sterline.

Fundaşul francez Benjamin Mendy (30 de ani) a dat în judecată clubul englez Manchester City pentru salarii neplătite între momentul arestării jucătorului şi sfârşitul contractului său.

Între arestarea sa din august 2021 pentru viol, acuzaţii pentru care a fost achitat doi ani mai târziu, şi încheierea contractului în 2023, Benjamin Mendy nu a fost plătit de Manchester City. El se întoarce acum împotriva fostului său club de la care cere salarii neplătite în valoare de 10 milioane de lire sterline, potrivit celor de la The Telegraph.

Reclamă
Reclamă

Internaţionalul francez a însoţit depunerea unei plângeri împotriva lui City cu o declaraţie scrisă în care spune că nu a fost susţinut de angajatorul său. Mai presus de toate, susţine că mai mulţi dintre colegii săi de atunci au participat la petrecerile pe care le-a organizat în perioada pandemiei de Covid şi că, la fel ca el, au consumat alcool şi au avut relaţii sexuale cu femei. „Asta nu îmi scuză comportamentul, dar este nedrept că Manchester City m-a izolat aşa. Diferenţa dintre mine şi ceilalţi jucători de la club este că am fost acuzat pe nedrept de viol şi umilit public”, a spus Mendy, potrivit news.ro.

Pep Guardiola a reacţionat, după ce a fost propus selecţioner al Angliei

Anglia este în căutarea unui selecţioner, după plecarea lui Gareth Southgate. Lee Carsley a fost numit interimar, însă se zvoneşte că acesta nu va fi păstrat pentru prea mult timp pe banca englezilor.

Întrebat despre această posibilitate, de a antrena naţionala Angliei, Pep Guardiola a oferit un răspuns ferm. Acesta a transmis că se poate întâmpla orice în viitor, mărturisind că nu a luat o decizie finală în privinţa viitorului său.

Reclamă

„(N.r. Te-ai decis să fii viitorul selecţioner al Angliei) Nu e adevărat. Sunt managerul lui Manchester City. Nu am decis nimic, se poate întâmpla orice. Deci nu ştiu.

Încă am nevoie să mă gândesc şi să decid ce voi face”, a declarat Pep Guardiola, conform dailymail.co.uk.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:51

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

23:39

Belgia – Franța 1-2 și Germania – Olanda 1-0. A fost spectacol în Nations League. Rezultatele serii

23:22

Ion Ţiriac, laude la scenă deschisă pentru Mircea Lucescu: „Ridic pălăria, trebuie să îi mulţumim toţi”! Sfatul pe care i l-a dat

23:00

Neymar și-a numit favoritul din cursa pentru Balonul de Aur: „Nimeni nu merită mai mult decât el!”

22:16

Marius Marin, fotografie de colecţie cu Mircea Lucescu! Cum arăta tricolorul acum 15 ani

22:14

„De mare perspectivă!” Mircea Lucescu a remarcat un adversar, înainte de Lituania – România (marți, 21:45, Antena 1 – AntenaPLAY)

1 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 2 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 3 Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala 4 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 5 Jucătorul cerut titular la echipa naţională, în meciul cu Lituania: „E de altă categorie!” Mesaj pentru Mircea Lucescu 6 Naţionala lui Mircea Lucescu s-a lovit de un refuz ferm, înaintea meciului cu Lituania! Ce nu le-a permis UEFA „tricolorilor”
Citește și