Închide meniul

Pep Guardiola, cuvinte uriaşe la adresa lui Jurgen Klopp: „A făcut din mine un antrenor mai bun!”

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2023, 20:32

Reclamă
Pep Guardiola, cuvinte uriaşe la adresa lui Jurgen Klopp: „A făcut din mine un antrenor mai bun!

Pep Guardiola, cuvinte uriaşe la adresa lui Jurgen Klopp

Pep Guardiola şi Jurgen Klopp, în timpul unui meci/ Profimedia

Pep Guardiola i-a adresa cuvinte uriaşe lui Jurgen Klopp, înaintea derby-ului din Premier League dintre Manchester City şi Liverpool. Managerul campioanei Angliei a declarat că rivalul de pe banca „cormoranilor” l-a determinat să fie un antrenor mai bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City va primi vizita celor de la Liverpool în următoarea rundă de Premier League. Se anunţă un derby „de foc” pe Etihad, cele două echipe fiind despărţite de un singur punct în clasament.

Pep Guardiola, cuvinte uriaşe la adresa lui Jurgen Klopp

„M-a ajutat să mă gândesc la multe lucruri, absolut”, a spus Guardiola. „A făcut din mine un antrenor mai bun cu echipele sale”, a adăugat antrenorul campioanei Angliei. Înaintea duelurilor din Premier League, cei doi au fost rivali în Germania, când Klopp era la Borussia Dortmund, iar Guardiola, la Bayern Munchen.

„El şi echipele sale, chiar la Dortmund, au fost mari rivali”, a afirmat spaniolul, care a lăudat actuala echipă a lui Liverpool, menţionându-i pe Mohamed Salah, Luis Diaz, Darwin Nunez sau Dominik Szoboszlai.

„Au o echipă fantastică, jucători fantastici”, a spus Guardiola, potrivit căruia, de la venirea la City, în 2016, „ei au fost cei mai mari adversari ai noştri”.

Reclamă

Klopp a fost întrebat la rândul său, într-o conferinţă de presă, dacă Liverpool împotriva lui City, este de acum cea mai mare rivalitate în Anglia. „Nu ştiu, trebuie să-i întrebaţi pe oameni.”, a răspuns germanul. „Dintr-un punct de vedere sportiv, de ani de zile este cel mai greu meci. Este cea mai puternică echipă din lume în ultimii ani”, a adăugat el.

Liverpool nu s-a mai impus în campionat pe terenul lui Manchester City din noiembrie 2015 (victorie cu 4-1).

„Îmi veţi spune, bilanţul nostru (pe Etihad Stadium – n .r) nu este grozav! (…) se pare că ne-am apropiat puţin (de nivelul lui Manchester City – n. r.), dar trebuie să câştigăm bătăliile decisive pe teren”, a afirmat Klopp.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola, răspuns clar despre eventuala retrogradare a lui Manchester City

Pep Guardiola a dat cărţile pe faţă! Manchester City are emoţii în ceea ce priveşte cele peste 1000 de încălcări ale regulamentului. În urmă cu o săptămână, Everton a fost penalizată cu 10 puncte în Premier League, pentru încălcarea regulamentului de profitabilitate şi sustenabilitate.

„În acest moment avem prezumţia de nevinovăţie. Ştiu că oamenii îşi doresc asta. O ştiu, o simt. Eu voi aştepta. Voi aştepta şi voi vedea ce se va întâmpla, iar după ce se va da o sentinţă vom veni aici şi vom da explcaţii.

Dar cu siguranţă nu îmi voi decide viitorul în funcţie de a juca aici (n.r. în Premier League) sau în League One (n.r. liga a 3-a din Anglia). Absolut. Sunt şanse mai mari să rpmân aici dacă suntem în League One decât dacă am fi în Champions League”, a declarat Pep Guardiola, potrivit goal.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și