Închide meniul

Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 martie 2024, 22:27 / Actualizat: 4 martie 2024, 18:56

Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa

Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United

Erling Haaland sărbătoreşte marcarea unui gol - Profimedia Images

Manchester City, victorie cu 3-1 în derby-ul cu Manchester United al rundei a 27-a din Premier League a fost în format live score, pe AS.ro. Campioana en-titre din Anglia a obţinut o victorie extrem de importantă (3-1), care o menţine aproape de liderul Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli şi Juventus s-au duelat în derby-ul din Serie B. Gazdele s-au impus cu 2-1, după un gol marcat de Raspadori, în minutul 88.

Napoli – Juventus 2-1

Min. 90+6: S-a terminat meciul! Napoli a învins-o pe Juventus, cu 2-1.

Min. 88: Napoli – Juventus 2-1. Raspadori înscrie după un penalty ratat de Osimhen.

Min. 81: Napoli – Juventus 1-1. Chiesa egalează pentru bianconeri.

Reclamă

Min. 42: Napoli – Juventus 1-0! Kvaratskhelia a deschis scorul pentru campioana Italiei, în derby-ul cu Juventus.

Update 21:45: A început meciul dintre Napoli şi Juventus!

Manchester City – Manchester United 3-1

Final! Manchester City – Manchester United 3-1! Campioana Angliei a obţinut un succes uriaş şi s-a apropiat la un singur punct de liderul Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 90+1: Manchester City – Manchester United 3-1! Erling Haaland şi-a trecut şi el numele pe tabela de marcaj!

Min. 80: Manchester City – Manchester United 2-1! Phil Foden a reuşit „dubla”! „Cetăţenii” au reuşit să întoarcă scorul şi au preluat conducerea.

Min. 57: Manchester City – Manchester United 1-1! Phil Foden a reuşit să egaleze, după ce a marcat un gol spectaculos, din afara careului „diavolilor”.

Min. 9: Manchester City – Manchester United 0-1! Marcus Rashford a deschis scorul, cu un şut de senzaţie, de la marginea careului. L-a lăsat fără reacţie pe Ederson!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start la Manchester City – Manchester United:

Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Dias, Ake – Rodri, Silva – Foden, De Bruyne, Doku – Haaland.

Reclamă

Manchester United: Onana – Dalot, Varane, Evand, Lindelof – Mainoo, Casemiro, McTominay – Fernandes, Garnacho – Rashford.

Manchester City traversează o formă excelentă. Trupa lui Pep Guardiola este neînvinsă de zece etape în Premier League, fiind pe locul secund, cu 59 de puncte, acumulate după 26 de meciuri disputate.

De cealaltă parte, Manchester United ocupă locul şase, şi luptă pentru a treia victorie consecutivă în campionat. Trupa lui Erik ten Hag este la o distanţă de 11 puncte faţă de ultimul loc care asigură prezenţa în grupele Champions League, ocupat în acest moment de Aston Villa.

Partida din tur a fost câştigată categoric de Manchester City, pe terenul lui Manchester United. „Cetăţenii” s-au impus cu 3-0, Erling Haaland reuşind o „dublă”, celălalt gol al partidei fiind marcat de Phil Foden.

Manchester United s-a impus ultima dată pe terenul lui Manchester City în urmă cu trei ani. La momentul respectiv, „Diavolii” câştigau cu 2-0, golurile fiind marcate de Bruno Fernades şi Luke Shaw.

Meciurile serii din Europa:

Pep Guardiola, după ultima victorie a lui Manchester City

Pep Guardiola a vorbit la superlativ despre jucătorii săi, după Bournemouth – Manchester City 0-1, meci care a readus-o pe campioana din Premier League la un singur punct în spatele liderului Liverpool.

Guardiola i-a lăudat pe jucătorii săi de la Manchester City ca fiind „supermeni”, în timp ce aceştia şi-au continuat cursa pentru al patrulea titlu consecutiv în campionat, învingând Bournemouth, în Premier League.

„Îmi ador jucătorii, sunt nişte supermeni”, a declarat Guardiola pentru Sky Sports. „Sunt atât de buni. De mulţi ani jucăm la fiecare trei zile – ei (Bournemouth) au avut şapte zile pentru a se pregăti pentru meci, iar noi avem întotdeauna mai puţin. Cerem prea mult de la jucătorii noştri, dar ei răspund mereu prezent. Ştiu că oamenii spun ‘ei câştigă mulţi bani’, dar programul este prea încărcat.

Sincer. Dar afacerile trebuie să meargă mai departe şi mă surprinde de fiecare dată cum suntem încă acolo. Au un caracter incredibil şi sunt atât de competitivi – chiar şi atunci când sunt obosiţi, dau un plus. Fanii noştri trebuie să fie foarte mândri de aceşti băieţi”, a mai spus Guardiola.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și