Închide meniul

Manchester City se asigură că Erling Haaland nu va pleca! Salariul fabulos pregătit de „cetăţeni”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2023, 12:06

Manchester City se asigură că Erling Haaland nu va pleca! Salariul fabulos pregătit de „cetăţeni

Manchester City se asigură că Erling Haaland nu va pleca

Erling Haaland, după ce a realizat hat-trick-ul în Manchester City - Fulham / Profimedia

Manchester City se asigură că Erling Haaland nu va pleca! Atacantul norvegian are al doilea cel mai mare salariu din echipa „cetăţenilor”, după Kevin De Bruyne, dar conducerea formaţiei de pe Etihad pregăteşte o ofertă de nerefuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a avut un prim sezon de excepţie în tricoul lui Manchester City, iar forma bună a norvegianului continuă şi în acest sezon. Pentru a scăpa de orice grijă în ceea ce priveşte viitorul atacantului de 23 de ani, şefii „cetăţenilor” vor să îi ofere un salariu de 32,5 milioane de lire sterline pe an, adică 37,9 milioane de euro.

Manchester City se asigură că Erling Haaland nu va pleca! Salariul fabulos pregătit de „cetăţeni”

După o vară în care cluburile din Arabia Saudită au transferat mai multe nume importante din fotbalul european, Manchester City vrea să se asigure că Erling Haaland nu va fi tentat de o ofertă din partea arabilor sau din partea lui Real Madrid, club care îl admiră pe atacantul norvegian de 23 de ani.

Potrivit dailystar.co.uk, Manchester City vrea să îi ofere un nou contract lui Haaland. În prezent, el câştigă 375.000 de lire sterline pe săptămână. Noua ofertă l-ar face cel mai bine plătit jucător din Premier League, cu un salariu de 600.000 de lire sterline pe săptămână, dacă va semna prelungirea contractului până în iunie 2027.

Mărirea de salariu vine astfel după doar un sezon petrecut de Haaland pe Etihad. Ajuns în vara anului 2022, atunci când City a plătit 60 de milioane pentru transferul său de la Borussia Dortmund, Haaland a meritat toţi banii. Echipa lui Pep Guardiola a cucerit tripla Premier League – Cupa Angliei – Champions League, iar atacantul norvegian a marcat 52 de goluri în 53 de meciuri în toate competiţiile din sezonul trecut în care a evoluat pentru City.

Reclamă

Erling Haaland, hat-trick în victoria lui Manchester City cu Fulham

Erling Haaland a reuşit primul hat-trick al sezonului în partida cu Fulham, câştigată de Manchester City cu 5-1. Norvegianul şi-a dublat numărul de goluri din acest sezon din Premier League, graţie reuşitelor de sâmbătă.

Scorul a fost deschis de Julian Alvarez, care a înscris din pasa lui Erling Haaland, în minutul 33. Două minute mai târziu, Ream a restabilit egalitatea. În minutul 45+5, Nathan Ake a readus-o în avantaj pe City, cu un gol criticat vehement de cei de la Fulham.

Reclamă 4 / 0/3

Repriza secundă a fost a lui Erling Haaland. Norvegianul a marcat primul gol în minutul 58, după care a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 70. În minutul 90+5, Haaland a stabilit scorul final şi şi-a trecut în cont primul hat-trick din acest sezon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și