Închide meniul

Manchester City, singurul club de un miliard de euro, după transferul lui Erling Haaland! Cum arată echipa de vis a lui Pep Guardiola

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2022, 18:38

Manchester City, singurul club de un miliard de euro, după transferul lui Erling Haaland! Cum arată echipa de vis a lui Pep Guardiola

Manchester City a devenit singurul club cu un lot de un miliard de euro, după transferul lui Erling Haaland

Erling Haaland, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

  • Manchester City, record istoric după transferul lui Erling Haaland
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Manchester City a devenit singurul club cu un lot de un miliard de euro, după transferul lui Erling Haaland. Mutarea starului norvegian de la Borussia Dortmund a fost anunţată oficial, iar clubul lui Pep Guardiola va depăşi un miliard de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, lotul lui Manchester City este cotat la 959 milioane de euro. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Erling Haaland este de 150 de milioane de euro. Astfel, gruparea de pe Etihad va ajunge la 1.1 miliarde de euro!

Manchester City, singurul club cu un lot de un miliard de euro, după transferul lui Erling Haaland

Pep Guardiola va avea la dispoziţie una dintre cele mai puternice echipe din lume. Doar jucătorii din echipa de start valorează 770 de milioane de euro.

Reclamă

Cum va arăta primul „11” al lui Manchester City: Ederson (50 milioane de euro); Walker (25 de milioane de euro), Dias (75 de milioane de euro), Laporte (45 de milioane de euro), Cancelo (60 de milioane de euro); Rodri (70 de milioane de euro), De Bruyne (90 de milioane de euro), Bernardo (75 de milioane de euro); Mahrez (40 de milioane de euro), Foden (90 de milioane de euro), Erling Haaland (150 de milioane de euro)

Reclamă

Manchester City a anunțat oficial transferul lui Erling Haaland

Manchester City a anunțat oficial transferul lui Erling Haaland. Starul norvegian de la Borussia Dortmund va ajunge la campioana Angliei pe 1 iulie 2022. Clubul de pe Etihad va plăti, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul anului în lumea fotbalului.

Manchester City și Borussia Dortmund au ajuns la un acord de principiu în privința transferului lui Erling Haaland. Mutarea se va realiza la finalul sezonului.

Campioana din Premier League a făcut marele anunț marți:

Reclamă 4 / 0/3

„Manchester City poate confirma că a ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund pentru transferul atacantului Erling Haaland la clubul nostru pe 1 iulie 2022”, a anunțat Manchester City, pe contul oficial de Twitter.

Erling Haaland va primi un salariu astronomic la City

Marele anunț al transferului lui Haaland a fost făcut inițial luni seară de expertul în mercato Fabrizio Romano. Jurnalistul italian a dezvăluit că atacantul Borussiei Dortmund a trecut cu brio vizita medicală, iar mutarea este ca și făcută.

„Erling Haaland a trecut astăzi testele medicale ca noul jucător de la Manchester City, dar s-a întors la Dortmund. Va fi OFICIAL săptămâna aceasta.

Man City i-a informat pe șefii BVB că va activa clauza de reziliere a jucătorului (mai aproape de 60 de milioane de euro decât de 75 de milioane de euro) în câteva ore”, a scris Fabrizio Romano, pe contul de Twitter.

În urma transferului la City, Haaland va intra în TOP 5 al celor mai bine plătiți jucători din lume. Atacantul de 21 de ani va încasa un salariu astronomic, în valoare de peste 3,3 milioane de euro pe lună. Adică 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră… și 77 de euro pe minut.

Campioana din Premier League va achita, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland. Din această sumă, Dortmund va primi 75 de milioane, la care se vor adăuga și bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro reprezintă salariul internaționalului norvegian din următoarele 4 sezoane.

În plus, Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului, va încasa 30 de milioane de euro, urmând ca alte 50 de milioane de euro să meargă către firma de impresariat a lui Erling Haaland, care până recent i-a aparținut lui Mino Raiola, decedat pe 30 aprilie.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City
Liga 1 • 10 mart., 21:16
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”