Închide meniul

Manchester United, aproape să fie cumpărată pe o sumă colosală! Şeicul Qatarului, gata să plătească 7 miliarde de euro

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2023, 12:19

Reclamă
Manchester United, aproape să fie cumpărată pe o sumă colosală! Şeicul Qatarului, gata să plătească 7 miliarde de euro

Manchester United, aproape să fie cumpărată pe o sumă colosală

Jassim Al Thani şi jucătorii de la Manchester United/ Colaj Twitter şi Profimedia

Manchester United este aproape să fie cumpărată pe o sumă colosală. Şeicul Qatarului, Jassim Al Thani, va plăti nu mai puţin de şapte miliarde de euro, pentru a deveni patronul trupei de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii pot răsufla uşuraţi după ce Manchester United nu va mai fi deţinută de familia Glazer. Suporterii „diavolilor roşii” au scandat în nenumărate rânduri împotriva patronatului echipei, fiind nemulţumiţi de investiţiile care s-au făcut în ultimele sezoane.

Manchester United, aproape să fie cumpărată pe o sumă colosală

Presa din Anglia anunţă că mai sunt de pus la punct doar câteva lucruri până când Manchester United va fi cumpărată oficial de către şeicul Qatarului.

The Sun a anunţat că totul se va finaliza până la sfârşitul lunii octombrie, atunci când „diavolii roşii” vor avea un nou patronat.

Şeicul Qatarului va plăti suma de 6 miliarde de lire sterline, adică aproximativ 7 miliarde de euro, pentru a cumpăra unul dintre cele mai mari cluburi din istorie.

Reclamă

În cursa pentru cumpărarea acţiunilor celor de la Manchester United a mai fost şi miliardarul englez Sir Jim Ratcliffe, însă în cele din urmă a avut câştig de cauză şeicul Qatarului.

Sursa citată anterior a mai notat şi faptul că Jassim Al Thani vrea să şteargă datoriile pe care clubul le-a acumulat în ultimii ani, sub patronatul familiei Glazer.

„Americanii au împovărat-o pe Manchester United cu datorii când și-au finalizat preluarea de 800 de milioane de lire sterline în 2005. Lichidarea acelor datorii a costat-o pe United peste 1 miliard de lire sterline.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimele lor cifre financiare au arătat că datoria brută este de 725 de milioane de lire sterline – cea mai mare din 2010. Șeicul Jassim și-a propus să «șteargă» acest deficit și prin decizia de a nu primi dividende de la club, așa cum a făcut familia Glazer”, au mai notat englezii.

Mason Greenwood nu va reveni la Manchester United

Mason Greenwood nu va reveni la Manchester United! Gruparea de pe Old Trafford a anunţat că s-a încheiat ancheta internă începută după ce acuzaţiile împotriva lui Greenwood au fost retrase în februarie 2023, iar fotbalistul nu va reveni în formaţia lui Erik ten Hag

Atacantul de 21 de ani a fost arestat în luna ianuarie 2022, după ce în mediul online au fost publicate mai multe imagini şi videoclipuri cu o tânără cu sânge pe faţă şi vânătăi pe corp, cu descrierea „pentru oricine vrea să ştie ce face Mason Greenwood cu adevărat”.

La scurt timp, el a fost plasat sub control judiciar, după ce a fost acuzat de viol şi agresiune. În toamna anului 2022, el a fost arestat pentru a doua oară, după ce a încălcat controlul judiciar.

În februarie 2023, la mai bine de un an după ce a fost arestat prima oară, acuzaţiile împotriva lui Mason Greenwood au fost retrase. La vremea respectivă, purtătorul de cuvânt al procuraturii britanice a anunţat că au fost retrase acuzaţiile, după „retragerea unor martori cheie şi elemente noi”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și