Închide meniul

Manchester United – Chelsea 1-1. Cristiano Ronaldo, salvatorul de pe „Teatrul Viselor”! Lupescu, imagini fabuloase cu Ferguson

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 aprilie 2022, 23:48 / Actualizat: 20 februarie 2024, 17:21

Manchester United – Chelsea 1-1. Cristiano Ronaldo, salvatorul de pe „Teatrul Viselor! Lupescu, imagini fabuloase cu Ferguson

Cristiano Ronaldo e golgheterul lui Manchester United

Profimedia

Manchester United – Chelsea 1-1. Cristiano Ronaldo a marcat în Manchester United – Chelsea 1-1, meci din runda a 35-a din Premier League. Starul portughez a ajuns la cifre de-a dreptul incredibile în ultimele partide. Sir Alex Ferguson a văzut meciul cu Ionuţ Lupescu şi s-a distrat pe cinste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

United a fost dominată de Chelsea, dar echipa lui Ralf Rangnich a smuls un punct în fața propriilor fani. Marcos Alonso a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 60, dar „diavolii” au egalat două minute mai târziu, prin nimeni altul decât Cristiano Ronaldo.

Derby-ul a avut suporteri de lux. Sir Alex Ferguson a văzut meciul alături de Ionuţ Lupescu. Camerele TV i-au surprins pe cei doi în timp ce se distrau pe cinste.

Sursa: Eurosport

Reclamă

Sursa: Eurosport

Cristiano Ronaldo a marcat în Manchester United – Chelsea 1-1

Portughezul a primit o pasă excelentă de la Matic în careu, a preluat balonul perfect și l-a învins pe Mendy cu un șut imparabil.

Reclamă 4 / 0/3

VIDEO AICI CU GOLUL LUI CRISTIANO RONALDO

Ronaldo e singurul om care a marcat ultimele cinci goluri oficiale ale lui Manchester United. De asemenea, veteranul de 37 de ani a marcat opt din ultimele nouă meciuri ale „diavolilor”.

După 1-1 cu Chelsea, Manchester United a rămas pe locul șase în Premier League, dar are șanse minime să evolueze în UEFA Champions League în stagiunea următoare. Echipa de pe Old Trafford are 55 de puncte, cu cinci mai puține decât Arsenal, formația de pe locul 4. „Diavolii” au și două meciuri în plus disputate.

17 goluri are Cristiano Ronaldo în actualul sezon de Premier League, fiind al doilea golgheter al competiției, după Mohamed Salah și la egalitate cu Son Heung Min.

Cristiano Ronaldo, viitor incert la Manchester United

Noul antrenor al lui Manchester United, Erik ten Hag, trebuie să se ocupe și de situația celorlalți fotbaliști din lot. În jurul lui Cristiano Ronaldo e un imens semn de întrebare. Portughezul, la 37 de ani, a adus multe puncte datorită golurilor sale, dar vârsta îl apasă tot mai mult.

Ronaldo nu mai are aceeași formă fizică și nu își ajută echipa pe faza defensivă. Erik ten Hag trebuie să rezolve asta. Jurnaliștii englezi nu exclud posibilitatea ca antrenorul olandez să renunțe la serviciile lui Ronaldo și să se concentreze pe jucătorii mai tineri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și