Închide meniul

Manchester United, contract fabulos cu Adidas! Suma uriaşă pe care „diavolii” o vor primi în următorii 10 ani

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2023, 13:07

Manchester United, contract fabulos cu Adidas! Suma uriaşă pe care „diavolii o vor primi în următorii 10 ani

Manchester United, contract fabulos cu Adidas

Jucătorii lui Manchester United / Hepta

Manchester United, contract fabulos cu Adidas!. Formaţia de pe Old Trafford a anunţat că a prelungit înţelegerea cu sponsorul tehnic german până în 2035, iar noul contract va fi cel mai mare din istoria Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Diavolii roşii” vor primi peste un miliard de euro, după ce au prelungit înţelegerea cu sponsorul tehnic german.

Manchester United, contract fabulos cu Adidas! Suma uriaşă pe care „diavolii” o vor primi în următorii 10 ani

Potrivit celor de la Manchester United, această înţelegere oferă şi mai multă certitudine din punct de vedere financiar şi stabilitate clubului.

De asemenea, clubul de pe Old Trafford a anunţat că noua înţelegere cu Adidas se va concentra şi mai mult asupra echipei feminine a clubului din Premier League, în încercarea de a promova şi de a creşte fotbalul feminin.

Reclamă

Manchester United şi Adidas au colaborat pentru prima oară în perioada 1980-1992, după care formaţia din Premier League a trecut la Umbro. Echipa de pe Old Trafford a revenit la Adidas în anul 2015, după 13 ani în care sponsorul tehnic a fost Nike.

Parteneriatul de 10 ani de 1,04 miliarde de euro dintre Manchester United şi Adidas este cel mai mare din istoria Premier League.

Manchester United, înfrângere în faţa Borussiei Dortmund în Statele Unite

Manchester United a disputat noaptea trecută un meci amical pe Allegiant Stadium din Las Vegas contra celor de la Borussia Dortmund. Vicecampioana din Bundesliga s-a impus cu 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

Diogo Dalot a deschis scorul în minutul 24, dar Dortmund a intrat la cabine în avantaj, graţie dublei din minutele 43 şi 44 a lui Malen. În repriza secundă, Antony a restabilit egalitatea în minutul 52, în timp ce scorul final a fost stabilit de Moukoko, în minutul 71.

Manchester United revine în Anglia după meciul cu Dortmund, urmând să mai dispute două meciuri amicale înaintea debutului în Premier League, cu Lens şi Bilbao. De partea cealaltă, Dortmund va mai juca vara aceasta două meciuri amicale, cu Chelsea şi Ajax.

Barcelona și Manchester United au fost amendate de UEFA. Cât trebuie să plătească cele două formații

Barcelona și Manchester United au fost amendate de UEFA. Cluburile care participă în cupele europene au fost sancționate pentru nereguli de ordin financiar.

Cele două formații fac parte dintr-o listă cu numeroase echipe care au fost sancționate pentru ultima dată folosind vechiul „fair-play” financiar, potrivit AFP. Oficialii de la Nyon vor autoriza din sezonul viitor un deficit drescut, dar vor limita masa salarială proporțional cu veniturile (80% în 2024 și 90% în 2025).

În cazul echipei catalane, sancțiunea UEFA este de 500.000 de euro. Echipa „blaugrana” a fost amendată pentru prezentarea greșită a conturilor. Pe scurt, echipa din La Liga a integrat „profituri din vânzarea de active necorporale”, în baza FPF. Totuși, la această categorie ar trebui să fie luate în calcul doar transferurile de jucători.

În cazul „diavolilor roșii” sancțiunea UEFA este ceva mai mică, de 300.000 de euro. Oficialii de la Nyon au amendat clubul englez pentru o încălcare „minoră” a principiului echilibrării conturilor.

Reclamă

Cele mai mari amenzi au fost primite de Royal Antwerp, din Belgia și de Trabzonspor, din Turcia. Cele două cluburi ar putea scoate din conturi suma de 2 milioane de euro, în funcție de deciziile UEFA.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și