Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Lionel Messi a refuzat revenirea la Barcelona. Joan Laporta: „Sunt plăţi în aşteptare până în 2025”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2023, 11:36

Adevăratul motiv pentru care Lionel Messi a refuzat revenirea la Barcelona. Joan Laporta: „Sunt plăţi în aşteptare până în 2025

Adevăratul motiv pentru care Lionel Messi a refuzat revenirea la Barcelona

Lionel Messi, la ultima conferinţă la Barcelona / Profimediaimages

Joan Laporta a anunţat care a fost adevăratul motiv pentru care Lionel Messi a refuzat revenirea la Barcelona. Preşedintele catalanilor a oferit detalii despre oferta pe care i-a făcut-o starului argentinian. Nu a reuşit să îl convingă pe cel mai bun marcator din istoria clubului să se întoarcă pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă s-a crezut că Barcelona nu a primit acceptul de a-i înregistra contractul din cauza problemelor financiare, Laporta asigură că ajunsese la un acord cu oficialii La Liga. Totuşi, atacantul în vârstă de 36 de ani a decis să joace într-un campionat în care să nu mai resimtă aceeaşi presiune.

Adevăratul motiv pentru care Lionel Messi a refuzat revenirea la Barcelona

Lionel Messi a acceptat oferta lui David Beckham şi a semnat cu Inter Miami. Va juca în MLS. Laporta a oferit detalii despre ultima discuţie purtată cu Jorge Messi.

Am avut un acord cu La Liga pentru a îi oferi, o parte din resursele pe care le avem, lui Lionel Messi. A fost avut în vedere planul de fezabilitate şi i-am comunicat acest lucru lui Jorge Messi (n.r. tatăl lui Lionel Messi). Mi-a spus că Leo a avut un an foarte greu la Paris şi că îşi doreşte cât mai puţină presiune. La noi, ar fi avut în continuare presiune, astfel că i-am înţeles decizia„, a declarat Laporta, potrivit marca.com.

Chiar dacă a plecat de la Barcelona în din urmă cu 2 ani, Messi mai are de primit sume importante de bani de la Barcelona. A ajutat clubul blaugrana şi a acceptat plata restanţelor financiare până în anul 2025.

Reclamă

El a acceptat amânarea plăţii salariilor. A convenit aces lucru cu consiliul director anterior. Sunt plăţi în aşteptare, care se vor încheia în 2025. Este plătit ‘religios’„, a precizat preşedintele Barcelonei.

Inter Miami a dezvăluit salariul lui Messi

Iniţial, presa internaţională a scris că salariul lui Messi va fi de aproximativ 10 milioane de euro pe lună, urmând ca restul să fie completat de contractele de sponsorizare ale celor de la Apple şi Adidas.

Cu toate acesta, Jorge Mas, preşedintele celor de la Inter Miami, a dezăvăluit că salariul lui Messi este cuprins între 50 şi 60 de milioane de euro, dar a recunoscut că s-a muncit foarte mult pentru acest transfer, iar contractul celor de la Apple a avut un rol important în ceea ce priveşte finalizarea negocierilor:

Reclamă 4 / 0/3

În 2019 am început să ne gândim cum îl putem aduce. Messi poate transforma MLS în unul dintre cele mai mari trei campionate din lume. Cred că va dori să își lase amprenta aici. Când se retrage, va avea un procent din acțiunile clubului.

Salariul său e cuprins între 50 și 60 de milioane de euro. A fost nevoie de trei ani, dintre care un an și jumătate foarte intens. Am avut multe conversații cu tatăl său, Jorge.

David Beckham nu a vorbit cu Leo decât despre chestiuni legate de fotbal. Contractul celor de la Apple a fost foarte important în finalizarea negocierilor”, a declarat Jorge Mas, potrivit marca.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și