Închide meniul

Manchester United, decizie categorică! Ce au hotărât vedetele de pe Old Trafford, în frunte cu Cristiano Ronaldo, după sezonul de coşmar

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 mai 2022, 11:55

Manchester United, decizie categorică! Ce au hotărât vedetele de pe Old Trafford, în frunte cu Cristiano Ronaldo, după sezonul de coşmar

Cristiano Ronaldo, imaginea deznădejdii în acest sezon al United

Foto: Profimediaimages

Manchester United a luat o decizie categorică după sezonul de coşmar. Ruşinate de prestaţiile extrem de slabe, vedetele de pe Old Trafford, în frunte cu Cristiano Ronaldo, au decis ca festivitatea de premiere de la finalul sezonului să nu aibă loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United s-a făcut de râs în Premier League şi poate încheia sezonul chiar în afara locurilor de Europa League. „Diavolii roşii” sunt la 2 puncte distanţă de West Ham, iar în ultima etapă, în meciul cu Crystal Palace, sunt obligaţi să câştige.

Vedetele lui Manchester United, în frunte cu Cristiano Ronaldo, decizie categorică după sezonul de coşmar

Manchester United se află pe locul 6 în Premier League, după ce a înregistrat 11 eşecuri, 10 remize şi 16 victorii. Gruparea de pe Old Trafford a suferit mai multe umilinţe, iar jucătorii, ruşinaţi din cauza prestaţiilor, au au decis ca festivitatea de premiere să nu aibă loc, potrivit Daily Mail.

Cu doar 58 de puncte, Manchester United a obţinut cele mai puține puncte de când a apărut Premier League, cu 30 de ani în urmă!

Cel mai probabil, Cristiano Ronaldo ar fi fost desemnat jucătorul sezonului. Superstarul portughez este golgheterul echipei, cu 18 reuşite în Premier League şi 6 în UEFA Champions League. În viitorul sezon, Erik ten Hag îşi pune toate speranţele în marele fobalist.

Reclamă

Erik ten Hag are planuri mari cu Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag (52 de ani) are planuri mari cu Cristiano Ronaldo după preluarea lui Manchester United şi îl vrea în continuare pe starul portughez la echipă. Antrenorul olandez este văzut de către suporteri drept un adevărat salvator, în special pentru stilul excepţional de joc pe care „lăncierii” l-au arătat sub comanda sa.

Fostul antrenor de la Ajax urmează să o preia pe Manchester United și îl va înlocui pe Ralf Rangnick. Asta după ce englezii au achitat celor de la Ajax clauza de reziliere a tehnicianului, în valoare de 1,5 milioane de euro.

„Din data de 16 mai, eu am devenit antrenorul lui Manchester United. Trebuie să se întâmple multe lucruri în sezonul viitor. Îmi voi pune amprenta în implementarea personalului şi a echipei pentru sezonul viitor și vreau să se facă cu extremă atenție. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Ronaldo. Este un gigant, pentru tot ce a arătat până acum și pentru cât de ambițios este. Vreau să-l țin la Manchester United, desigur. El a fost foarte important pentru acest club și poate produce statistici grozave.

Reclamă 4 / 0/3

Timpul meu la Ajax nu ar fi putut merge mai bine. Poate dacă aș fi câștigat Liga Campionilor sau Europa League. Dar nu este realist să câștig toate trofeele posibile. Ajax este acum din nou cel mai dominant club din țară. Am avut de ales să lucrez la un alt club decât Manchester United, cu o bază mai bună. Dar am ales Manchester United. Lucrurile trebuie rezolvate acolo și asta este o provocare. Clubul și cu mine suntem pe aceeași lungime de undă despre cum vreau să fac asta” a spus Erik ten Hag conform presei din Olanda.

Erik ten Hag, buget de 100 de milioane de lire sterline

Erik ten Hag are un buget de 100 de milioane de lire sterline pentru transferurile din această vară de la Manchester United

Antrenorul batav a început să își facă lista de transferuri, iar țintele lui Manchester United pentru perioada de mercato sunt impresionante. Cu toate acestea, ten Hag se confruntă cu o mare problemă, anunță cei de la The Sun.

Conducătorii celor de la United îi vor pune la dispoziție antrenorului un buget de doar 100 de milioane de lire sterline. Suma este una mică dacă ar fi să ținem cont de fotbaliștii ceruți de Erik ten Hag la United.

Recomandări
  • Manchester United, decizie categorică după sezonul de coşmar
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și