Închide meniul

Manchester United l-a transferat pe Lisandro Martinez. „Diavolii” îi plătesc 55 de milioane de euro lui Ajax pentru fundaş

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2022, 19:41

Manchester United l-a transferat pe Lisandro Martinez. „Diavolii îi plătesc 55 de milioane de euro lui Ajax pentru fundaş

Manchester United l-a transferat pe Lisandro Martinez

Lisandro Martinez, noul jucător al lui Manchester United/ Twitter

  • Lisandro Martinez este noul jucător al lui Manchester United
  • „Diavolii” au plătit 55 de milioane de euro pentru jucător

Manchester United l-a transferat pe Lisandro Martinez, fundaşul central de 24 de ani. „Diavolii” i-au plătit lui Ajax 55 de milioane de euro, pentru a-şi asiura serviciile jucătorului pentru următorii 5 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United se pregăteşte de noul sezon, cu Erik ten Hag pe bancă. „Diavolii” au oficializat şi al treilea transfer al verii, după Christian Eriksen şi Tyrell Malacia.

Manchester United l-a transferta pe Lisandro Martinez

Erik ten Hag va lucra din nou cu Lisandro Martinez, după ce au făcut echipă bună şi la Ajax. „Lăncierii” au devenit campioni sezonul trecut, cu Martinez în teren şi cu ten Hag pe bancă.

Reclamă

Manchester United va plăti, în schimbul lui Lisandro Martinez, suma de 55 de milioane de euro. Fundaşul a semnat un contract valabil pe 5 sezoane cu gruparea de pe Old Trafford, anunţă jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Reclamă

„Manchester United este încântată să anunțe că a ajuns la un acord cu Ajax pentru transferul lui Lisandro Martinez, care mai depinde de vizita medicală, de finalizarea negocierilor dintre club și jucător și de obținerea vizei”, au scris oficialii clubului Manchester United, pe site-ul oficial.

Lisandro Martinez evoluează la Ajax din 2019, când era transferat din Argentina, de la Defensa. Acesta a cucerit două titluri de campion alături de „lăncieri”, în 2021 şi 2022. În trei sezoane petrecute la Amsterdam, Martinez a evoluat în 118 partide, marcând şase goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă performanţele de la echipa de club, Lisandro Martinez a câştigat şi Copa America, alături de naţionala Argentinei, în 2021.

Christian Eriksen a fost prezentat la Manchester United

Lisandro Martinez va face echipă la Manchester United şi cu Christian Eriksen. Mijlocașul de 30 de ani a semnat cu gruparea de pe Old Trafford un contract valabil până în 2025.

Internaționalul danez s-a arătat extrem de entuziasmat după transferul la Manchester United. Eriksen spune că abia așteaptă să calce pe gazonul de pe Old Trafford.

„Manchester United este un club special şi abia aştept să încep treaba aici. Am avut privilegiul de a juca de multe ori pe Old Trafford, dar să o fac în tricoul lui United va fi un sentiment incredibil. Ten Hag este un antrenor fantastic. Am vorbit cu el și sunt și mai entuziasmat pentru ce îmi rezervă viitorul”, a spus Christian Eriksen, după ce a semnat cu „diavolii roșii”.

Potrivit presei britanice, Christian Eriksen va avea un salariu de 760.000 de euro pe lună la United.

De-a lungul carierei, Eriksen a mai jucat în Premier League la Tottenham și Brentford. 237 de meciuri a adunat mijlocașul în campionatul Angliei, reușind să înscrie 52 de goluri și să ofere 71 de assist-uri.

Eriksen a trecut prin momente teribile în urmă cu un an, când a suferit un stop cardiac în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda de la Euro 2020.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri