Închide meniul

OFICIAL. Christian Eriksen a fost prezentat la Manchester United: „Este un club special!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 iulie 2022, 18:05

OFICIAL. Christian Eriksen a fost prezentat la Manchester United: „Este un club special!

Christian Eriksen a fost prezentat la Manchester United

Christian Eriksen a semnat cu Manchester United / Profimedia

OFICIAL. Christian Eriksen a fost prezentat la Manchester United. Mijlocașul de 30 de ani a semnat cu gruparea de pe Old Trafford un contract valabil până în 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eriksen este pregătit pentru noua sa aventură alături de formația lui Erik ten Hag.

OFICIAL. Christian Eriksen a fost prezentat la Manchester United

Internaționalul danez s-a arătat extrem de entuziasmat după transferul la Manchester United. Eriksen spune că abia așteaptă să calce pe gazonul de pe Old Trafford.

„Manchester United este un club special şi abia aştept să încep treaba aici. Am avut privilegiul de a juca de multe ori pe Old Trafford, dar să o fac în tricoul lui United va fi un sentiment incredibil. Ten Hag este un antrenor fantastic. Am vorbit cu el și sunt și mai entuziasmat pentru ce îmi rezervă viitorul”, a spus Christian Eriksen, după ce a semnat cu „diavolii roșii”.

Reclamă

Potrivit presei britanice, Christian Eriksen va avea un salariu de 760.000 de euro pe lună la United.

De-a lungul carierei, Eriksen a mai jucat în Premier League la Tottenham și Brentford. 237 de meciuri a adunat mijlocașul în campionatul Angliei, reușind să înscrie 52 de goluri și să ofere 71 de assist-uri.

Eriksen a trecut prin momente teribile în urmă cu un an, când a suferit un stop cardiac în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda de la Euro 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Christian Eriksen a marcat un supergol la două minute după ce a revenit în echipa Danemarcei

În luna martie, Christian Eriksen a marcat primul său gol de la revenirea la echipa naţională. Mijlocaşul a înscris în meciul Olanda – Danemarca, la doar două minute după ce a fost trimis pe teren, în repriza secundă.

Eriksen a marcat în minutul 47 după un şut în forţă, din interiorul careului, care l-a lăsat fără replică pe portarul Flekken. Reuşita a venit după o pasă perfectă a lui Olsen.

Ulterior, Christian Eriksen s-a întors pe stadionul Parken, din Copenhaga, la meciul amical dintre Danemarca și Serbia. Internaționalul de 30 de ani a suferit un stop cardiac pe arena respectivă, la Euro 2020, în partida contra Finlandei.

Mijlocașul de 30 de ani a marcat și în partida respectivă, cu o „torpilă” din afara careului.

Căpitanul Danemarcei a avut parte de o primire emoţionantă. Aproape 40.000 de suporteri l-au aplaudat în picioare şi au afişat mesajul „Bine ai venit acasă, Christian!”.

Reclamă
Recomandări
  • OFICIAL. Christian Eriksen a fost prezentat la Manchester United
  • Prima reacție a mijlocașului danez: „Este un club special!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și