Închide meniul

Manchester United, pregătită să îl vândă pe Marcus Rashford! Ce sumă colosală trebuie să plătească Real Madrid și PSG pentru starul englez

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2023, 9:38

Manchester United, pregătită să îl vândă pe Marcus Rashford! Ce sumă colosală trebuie să plătească Real Madrid și PSG pentru starul englez

Marcus Rashford rămâne la Manchester United

Marcus Rashford, Manchester United / Profimedia

Manchester United este pregătită să îl vândă pe Marcus Rashford, iar Real Madrid și PSG trebuie să plătească o sumă colosală în schimbul jucătorului începutului de an. Concret, cele două echipe care sunt cu ochii pe starul naționalei Angliei trebuie să achite „diavolilor” 130 de milioane de euro, atât cât își doresc oficialii de pe Old Trafford să obțină în urma transferului atacantului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce sumă trebuie să plătească Real Madrid și PSG pentru Marcus Rashford, jucătorul lui Manchester United

Presa din Spania a aflat suma pe care o cere Manchester United în schimbul lui Marcus Rashford. Trupa de pe Old Trafford vrea să obțină 130 de milioane de euro pe urma transferului atacantului de 25 de ani, care mai are contract cu „diavolii” până în vara lui 2024.

Real Madrid și PSG sunt cele două echipe care îi monitorizează situația lui Marcus Rashford. Se pare că atacantul este dornic să plece de la Manchester United, motiv pentru care ar fi refuzat prelungirea contractului, prelungire care a fost îndelung discutată cu oficialii trupei lui Erik ten Hag.

Marcus Rashford traversează cel mai bun sezon din cariera sa. Atacantul englez a bifat 36 de partide pentru Manchester United, în care a reușit să marcheze 24 de goluri. Totodată, acesta a mai contribuit și cu opt pase decisive, în toate competițiile.

Rashford a marcat și în ultima etapă pentru Manchester United. Atacantul a înscris o „dublă” în victoria cu 3-0 a „diavolilor” cu Leicester, victorie grație căreia trupa lui Erik ten Hag și-a consolidat locul trei din Premier League.

Reclamă

Şeicul Qatarului, ofertă oficială pentru cumpărarea lui Manchester United

Şeicul Qatarului a trimis o ofertă oficială pentru cumpărarea lui Manchester United. Jassim Bin Hamad Al-Thani, membru al familiei regale din Qatar, a anunţat, într-un comunicat, că îşi doreşte să achiziţioneze clubul de pe Old Trafford, anunţă Le Figaro.

Al-Thani va avea concurenţă serioasă pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni de la Manchester United. În cursa pentru clubul englez s-au mai înscris investitori din Arabia Saudită, din Statele Unite ale Americii, precum şi cel mai bogat om din Marea Britanie, Jim Ratcliffe.

Obiectivul lui Al-Thani este de a-i reda clubului gloria, “atât pe teren cât şi în afara terenului”, se arată într-un comunicat oficial emis de acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt prevăzute investiţii în echipele de fotbal, în baza de pregătire, în stadion şi în infrastructuri la modul general. Nu a fost anunţată o sumă care este pusă în joc pentru trupa de pe Old Trafford, dar presa internaţională scrie că ar fi vorba de aproximativ 4,5 miliarde de euro.

În noiembrie 2022, familia Glazer, care are din 2005 clubul în proprietate, anunţa că intenţionează să vândă gruparea engleză, relatează news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și