Închide meniul

Şeicul Qatarului, ofertă oficială pentru cumpărarea lui Manchester United! Suma colosală pusă în joc pentru clubul de pe Old Trafford

Viviana Moraru Publicat: 18 februarie 2023, 8:48

Reclamă
Şeicul Qatarului, ofertă oficială pentru cumpărarea lui Manchester United! Suma colosală pusă în joc pentru clubul de pe Old Trafford

Şeicul Qatarului, ofertă oficială pentru cumpărarea lui Manchester United

Manchester United este de vânzare/ Profimedia

Şeicul Qatarului a trimis o ofertă oficială pentru cumpărarea lui Manchester United. Jassim Bin Hamad Al-Thani, membru al familiei regale din Qatar, a anunţat, într-un comunicat, că îşi doreşte să achiziţioneze clubul de pe Old Trafford, anunţă Le Figaro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Thani va avea concurenţă serioasă pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni de la Manchester United. În cursa pentru clubul englez s-au mai înscris investitori din Arabia Saudită, din Statele Unite ale Americii, precum şi cel mai bogat om din Marea Britanie, Jim Ratcliffe.

Şeicul Qatarului, ofertă oficială pentru cumpărarea lui Manchester United

Obiectivul lui Al-Thani este de a-i reda clubului gloria, “atât pe teren cât şi în afara terenului”, se arată într-un comunicat oficial emis de acesta.

Sunt prevăzute investiţii în echipele de fotbal, în baza de pregătire, în stadion şi în infrastructuri la modul general. Nu a fost anunţată o sumă care este pusă în joc pentru trupa de pe Old Trafford, dar presa internaţională scrie că ar fi vorba de aproximativ 4,5 miliarde de euro.

„Șeicul Jassim Bin Hamad Al-Thani a confirmat astăzi oferta pentru achiziționarea clubului Manchester United.

Reclamă

Prin această ofertă ne dorim să readucem echipa la gloria anterioară, atât pe teren, cât și în afara terenului. Mai mult decât orice, vom încerca să îi aducem din nou pe suporteri în inima clubului Manchester United.

Oferta va acoperi în totalitate datoriile prin Nine Two Foundation, deținută de Șeicul Jassim, care își dorește să investească în echipele de fotbal, în baza de antrenamente, în stadion și infrastructură, în experiența fanilor și a comunităților pe care clubul le susține.

Viziunea noastră este ca Manchester United să fie renumit pentru excelența în fotbal și privit ca cel mai mare club din lume.

Reclamă 4 / 0/3

Mai multe detalii în legătură cu această ofertă vor fi dezvăluite la momentul potrivit, când va fi demarată licitația”, se arată în comunicatul emis de şeicul Jassim Bin-Hamad Al-Thani.

În noiembrie 2022, familia Glazer, care are din 2005 clubul în proprietate, anunţa că intenţionează să vândă gruparea engleză, relatează news.ro.

Manchester United vrea să transfere încă un star de la Real Madrid, după Casemiro

Manchester United vrea să transfere încă un star de la Real Madrid, după Casemiro! Clubul de pe Old Trafford se află pe urmele lui Federico Valverde, mijlocașul de 24 de ani al campioanei Spaniei. “Diavolii” și-au întărit considerabil linia mediană în ultima perioadă, după ce i-au adus pe Casemiro, Christian Eriksen și Marcel Sabitzer … și nu se opresc aici!

Presa din Anglia anunță că oficialii lui Manchester United au pregătit deja o ofertă răsunătoare pentru Valverde.

Potrivit teamtalk.com, care citează elnacional.cat, United a pus deja pe masă o ofertă de 66 de milioane de euro pentru mijlocașul uruguayan de la Real Madrid.

Formația din Premier League, pregătită de Erik ten Hag, așteaptă acum răspunsul conducătorilor de pe Santiago Bernabeu. Dacă răspunsul va fi pozitiv, Federico Valverde va ajunge pe Old Trafford la vară.

Reclamă

Rămâne de văzut dacă oficialii lui Real Madrid îl vor lăsa să plece pe internaționalul din Uruguay la finalul sezonului, având în vedere că contractul său expiră abia în 2027.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și