Închide meniul

Manchester United, reacţie oficială după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo. „Am inițiat măsurile adecvate drept răspuns”

Dan Roșu Publicat: 18 noiembrie 2022, 14:17

Reclamă
Manchester United, reacţie oficială după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo. „Am inițiat măsurile adecvate drept răspuns

Manchester United, reacţie oficială după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, pe Old Trafford / Profimedia Images

Manchester United a oferit o primă reacţie oficială după ce interviul integral al lui Cristiano Ronaldo. Starul de 37 de ani a criticat în termeni duri clubul de pe Old Trafford, dar şi pe managerul Erik ten Hag.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a spus că nu permite vreunui antrenor să îl bage doar 3 minute să joace într-o partidă. Mai mult, el a spus că nu e singurul fotbalist care a plecat înainte ca meciul cu Tottenham să se termine. Răspunsul clubului a venit azi.

Manchester United, reacţie oficială după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo

”În această dimineață (n.r.- vineri), Manchester United a inițiat măsurile adecvate drept răspuns la recentul interviu acordat de Cristiano Ronaldo. Clubul nu va mai face niciun comentariu până când va fi luată o hotărâre finală”, se arată în comunicatul Diavolilor Roşii.

Cristiano Ronaldo, un nou atac la Erik ten Hag. Starul portughez a vorbit şi despre gestul din partida cu Tottenham, când a plecat înainte de finalul meciului.

Cristiano Ronaldo, un nou atac la Erik ten Hag

”Piers, voi fi sincer cu tine, poate regret cumva că am părăsit stadionul la amicalul cu Rayo Vallecano. Poate sau poate nu, nu știu. Este dificil să spun cu siguranță, dar să spunem că regret. În același timp, m-am simțit provocat de către antrenor. Nu permit ca un antrenor să îmi dea doar trei minute într-un joc. Scuze, nu sunt acel tip de jucător. Sunt conștient de ce pot oferi echipei (n.red. despre meciul cu Tottenham).

Reclamă

Am fost eu și alți opt jucători, dar au vorbit doar despre mine. Toată lumea face asta. Anul trecut, mulți jucători procedau la fel.

La meciul acela, au mai plecat opt jucători, dar au vorbit doar despre oaia neagră, adică despre mine. Am înțeles, mi-am cerut scuze antrenorului, iar acel capitol a fost închis pentru mine. (…).

Bine, nu mă bagi contra lui Manchester City din respect pentru cariera mea, dar vrei să intru trei minute împotriva lui Tottenham. Nu are niciun sens. Cred că a făcut-o intenționat”, a spus Cristiano Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.

Reclamă 4 / 0/3

Bruno Fernandes, despre momentul din vestiar cu Cristiano Ronaldo

Bruno Fernandes a spus totul după ce clipul cu el şi Cristiano Ronaldo a devenit viral. Mijlocaşul lui Manchester United a confirmat că a fost doar o glumă între cei doi, chiar dacă, iniţial, întâlnirea din vestiarul Portugaliei părea una rece.

„Nu am citit interviul, deci sunt ok cu asta. Acum, suntem la naţionala Portugaliei. Antrenorul ne-a spus ceva, de când am venit la naţională, că aici suntem noi, Portugalia. Trebuie să ne concentrăm pe Cupa Mondială, pentru că nu vine atât de des.

Nu ai şansa să joci la Mondiale de multe ori. Cristiano a fost norocos şi va juca pentru a cincea oară la un mondial. Toată lumea e pregătită pentru asta şi toată lumea vrea să dea totul pentru echipă.

De ce spuneţi asta (n.r. – că a fost un moment tensionat în vestiar)? În Portugalia avem o problemă cu asta. Mă uitam la moment şi la comentarii, că a fost un lucru rău, că a fost un salut rece. A durat 45 de minute. Au luat o pauză, cei de la echipa naţională au trimis clipul cu sunet şi atunci era clar că glumea cu mine.

Ar fi trebuit ca toată lumea să afle că a fost o glumă. Lumea nu ştie acum. După cum am spus, acum contează Portugalia. Mă voi concentra pe Manchester United după 18 decembrie, pentru că atunci va fi finala. Nu am nicio problemă cu nimeni. Îmi fac treaba. Un antrenor mi-a spus că singurul lucru pe care poţi să-l controlezi e persoana ta şi toţi cred că gândim la fel”, a spus Fernandes, după Portugalia – Nigeria 4-0.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! 1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
Vezi toate știrile
Citește și