Închide meniul

CM 2022 | Bruno Fernandes a spus totul după ce clipul cu el şi Cristiano Ronaldo a devenit viral: „Ar fi trebuit ca toată lumea să afle”

Dan Roșu Publicat: 18 noiembrie 2022, 8:48

Reclamă
CM 2022 | Bruno Fernandes a spus totul după ce clipul cu el şi Cristiano Ronaldo a devenit viral: „Ar fi trebuit ca toată lumea să afle

CM 2022 | Bruno Fernandes a spus totul după ce clipul cu el şi Cristiano Ronaldo a devenit viral

Bruno Fernandes şi Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Manchester United / Profimedia Images

Bruno Fernandes a spus totul după ce clipul cu el şi Cristiano Ronaldo a devenit viral. Mijlocaşul lui Manchester United a confirmat că a fost doar o glumă între cei doi, chiar dacă, iniţial, întâlnirea din vestiarul Portugaliei părea una rece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bruno i-a criticat pe cei de la televiziunea portugheză că nu au făcut mai repede lumină, mai ales că au avut la dispoziţie şi varianta clipului cu sunet. De acolo, era clar că nu a fost vorba de nicio tensiune între colegii de la Manchester United, după interviul incendiar acordat de Cristiano.

CM 2022 | Bruno Fernandes a spus totul după ce clipul cu el şi Cristiano Ronaldo a devenit viral

„Nu am citit interviul, deci sunt ok cu asta. Acum, suntem la naţionala Portugaliei. Antrenorul ne-a spus ceva, de când am venit la naţională, că aici suntem noi, Portugalia. Trebuie să ne concentrăm pe Cupa Mondială, pentru că nu vine atât de des.

Nu ai şansa să joci la Mondiale de multe ori. Cristiano a fost norocos şi va juca pentru a cincea oară la un mondial. Toată lumea e pregătită pentru asta şi toată lumea vrea să dea totul pentru echipă.

De ce spuneţi asta (n.r. – că a fost un moment tensionat în vestiar)? În Portugalia avem o problemă cu asta. Mă uitam la moment şi la comentarii, că a fost un lucru rău, că a fost un salut rece. A durat 45 de minute. Au luat o pauză, cei de la echipa naţională au trimis clipul cu sunet şi atunci era clar că glumea cu mine.

Reclamă

Ar fi trebuit ca toată lumea să afle că a fost o glumă. Lumea nu ştie acum. După cum am spus, acum contează Portugalia. Mă voi concentra pe Manchester United după 18 decembrie, pentru că atunci va fi finala. Nu am nicio problemă cu nimeni. Îmi fac treaba. Un antrenor mi-a spus că singurul lucru pe care poţi să-l controlezi e persoana ta şi toţi cred că gândim la fel”, a spus Fernandes, după Portugalia – Nigeria 4-0.

Bruno Fernandes, prima reacție după apariția clipului viral

Inițial, presa din Anglia a catalogat ca ”cel mai rece salut” momentul întâlnirii dintre Ronaldo și Fernandes. Joao Mario a explicat că totul a fost o glumă.

„Mă aflam în vestiar în acel moment, am văzut imaginile şi este amuzant pentru că se poate interpreta, dar a fost doar o glumă între cei doi. Asta pentru că Bruno a fost printre ultimii ajunşi şi Cristiano l-a întrebat dacă a venit cu vaporul.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că imaginile pot fi interpretate, dar a fost o simplă glumă între ei. Cred că au o relaţie foarte bună pentru că joacă împreună. I-am văzut toată ziua de ieri. Nu există nicio problemă între ei”, a spus Joao Mario, citat de record.pt.

Cum a reacţionat Bruno Fernandes când l-a văzut pe Cristiano Ronaldo

Ronaldo se afla deja în vestiarul lusitanilor când Bruno şi-a făcut apariţia. Cei doi s-au salutat, dar salutul a părut unul rece, chiar şi Cristiano părând mirat de reacţia colegului său.

„Ronaldo l-a aşteptat pe Bruno cu mâna întinsă. A rămas cu gura căscată când a văzut ce salut rece a primit din partea colegului său, care a vorbit foarte puţin cu starul de 37 de ani”, au notat cei de la Express.

Gestul lui Bruno vine după interviul în care Cristiano Ronaldo a făcut praf clubul Manchester United şi pe managerul Erik ten Hag. Olandezul a şi trecut la fapte. S-a văzut deja cu oficialii de pe Old Trafford, cărora le-ar fi cerut despărţirea de Ronaldo.

Mai mult, o parte dintre colegii săi de la Manchester United nu-l mai susţin pe Cristiano, după vorbele spuse în interviul oferit lui Piers Morgan. Asta după ce a avut mai multe contre cu antrenorul olandez şi a făcut tot posibilul să-i submineze autoritatea acestuia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și