Închide meniul

Marcus Rashford, starul lui Manchester United, a rupt tăcerea după umilința istorică cu Liverpool: „Nu putem trece peste asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2023, 18:28

Marcus Rashford, starul lui Manchester United, a rupt tăcerea după umilința istorică cu Liverpool: „Nu putem trece peste asta!

Marcus Rashford este cel mai bun jucător de la Manchester United în acest sezon

Marcus Rashford, în timpul meciului Liverpool - Manchester United 7-0 / Profimedia

Atacantul lui Manchester United, Marcus Rashford, a oferit prima reacție după umilința istorică suferită în fața rivalei Liverpool, 0-7, pe Anfield. Starul „Diavolilor Roșii” a rupt tăcerea după rezultatul care a șocat lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcus Rashford a transmis că Manchester United nu trebuie să lase înfrângerea istorică cu Liverpool să influențeze și partidele viitoare.

Marcus Rashford, prima reacție după umilința istorică cu Liverpool

Mi-aș dori să jucăm astăzi un meci, pentru a încerca să îndreptăm lucrurile. Rezultatul este rezultatul și nu putem trece peste asta! Nu trebuie să-l lăsăm să ne definească sezonul. Trebuie să avem încredere în proces și să rămânem împreună”, a scris Rashford, pe Twitter.

Pe plan personal, Rashford face cel mai bun sezon al carierei. Are 25 de goluri și 9 assist-uri în 40 de partide disputate în actuala stagiune, în toate competițiile. Dintre acestea, mai bine de jumătate au venit după Cupa Mondială din finalul anului trecut.

Reclamă

0-7 cu Liverpool a fost cea mai drastică înfrângere a lui Manchester United în istoria confruntărilor cu marea rivală.

Nota 0 pentru două staruri de la Manchester United, după dezastrul cu Liverpool

Fernandes a fost unul dintre cei doi jucători care au primit nota 0 din partea celor de la 90min.com. Celălalt care a reușit acest record negativ este Scott McTominay, despre care sursa citată mai sus susține faptul că a fost „Fără speranță”.

Totodată, este de remarcat faptul că niciun jucător de la Manchester United nu a primit o notă mai mare de 3. Casemiro, Fred, Weghorst și Garnacho au primit 1, în timp ce cea mai „mare” notă, după dezastrul serii, s-a trecut în contul lui Luke Shaw și a lui Antony.

Reclamă 4 / 0/3

Notele primite de jucătorii de la Manchester United, după înfrângerea cu Liverpool:

  • David de Gea: 2
  • Diogo Dalot: 2
  • Raphael Varane: 2
  • Lisandro Martinez: 2
  • Luke Shaw: 3
  • Casemiro: 1
  • Fred: 1
  • Antony: 3
  • Bruno Fernandes: 0
  • Marcus Rashford: 2
  • Wout Weghorst: 1
  • Scott McTominay: 0
  • Alejandro Garnacho: 1

Ce a spus Erik ten Hag după 0-7 cu Liverpool

Erik ten Hag a reacționat după Liverpool – Manchester United 7-0. Antrenorul celor de la Manchester United nu i-a menajat pe elevii săi după ce formația din Manchester a suferit una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria sa.

După meci, Erik ten Hag a recunoscut că echipa sa nu a avut atitudinea potrivită și că rezultatul este unul de-a dreptul rușinos. Totuși, olandezul este optimist că Manchester United are puterea să-și revină după acest meci

„Cred că am făcut o primă repriză decentă. A fost o greșeală de organizare chiar înainte de pauză. În repriza a doua, pur și simplu nu am fost noi. Nu am jucat la standardele noastre. Nu am jucat ca o echipă. Nu am fost profesioniști.

Sunt foarte nervos și surprins pentru că echipa asta a arătat cu totul altă atitudine în ultimele luni. În repriza a doua, cu siguranță nu am avut o atitudine de învingători. Nu am respectat planul, nu ne-am făcut treaba.

Nu am urmărit adversarii, ne-am comportat ca niște amatori. Am arătat și în trecut că ne putem reveni după un astfel de rezultat. Am făcut-o după Brentford, am făcut-o după Manchester City.

Cu siguranță că e o mare lovitură. E de neacceptat. Sunt foarte nervos și dezamăgit. E o trezire la realitate, trebuie să rămânem tari”, a declarat Erik ten Hag, potrivit BBC.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și