Închide meniul

Mason Greenwood a vorbit pentru prima dată cu Erik ten Hag, după ce acuzațiile de tentativă de viol i-au fost retrase

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 februarie 2023, 12:43

Mason Greenwood a vorbit pentru prima dată cu Erik ten Hag, după ce acuzațiile de tentativă de viol i-au fost retrase

Mason Greenwood a vorbit pentru prima dată cu Erik ten Hag, după ce acuzațiile de viol i-au fost retrase

Mason Greenwood și Erik Ten Hag / Profimedia

Mason Greenwood a vorbit pentru prima dată cu Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, după ce acuzațiile de tentativă de viol i-au fost retrase. Presa din Anglia scrie că tânărul fotbalist a fost sunat de tehnicianul olandez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform The Sun, Erik ten Hag l-a sunat pe Mason Greenwood la câteva zile după ce Serviciul de Procuratură al Coroanei i-a retras acuzațiile de tentativă de viol, comportament de control, constrângere și agresiune. A fost pentru prima dată când olandezul a vorbit direct cu jucătorul de 21 de ani. Din momentul când a fost arestat, legăturile dintre United și Greenwood au fost menținute printr-un intermediar.

Mason Greenwood a vorbit pentru prima dată cu Erik ten Hag, după ce acuzațiile de viol i-au fost retrase

Greenwood încă nu se poate antrena sau juca la Manchester United. Sursa citată notează că Erik ten Hag l-a întrebat pe fotbalistul englez cum se simte din punct de vedere fizic, dar, cel mai important, mental. Olandezul i-a transmis lui Greenwood că decizia de a-l reprimi în echipă nu ține de el, ci de Manchester United.

„Mason a petrecut o lungă perioadă de timp fără să comunice cu clubul. Nu a mai vorbit deloc în mod direct cu clubul, ci doar prin intermediari. Deci faptul că antrenorul l-a sunat a fost un pas mare pentru el și pe care l-a apreciat cu adevărat.

Ten Hag l-a întrebat cum se simte fizic și psihic și a spus că este mulțumit că acuzațiile au fost retrase. Ten Hag a crezut că a fost cel mai corect lucru să vorbească personal cu Mason. Dar i-a transmis clar că clubul va fi mai cel care va decide dacă Mason poate juca din nou pentru United.

Reclamă

Convorbirea i-a ridicat moralul lui Mason. El este la United de la vârsta de șase ani și vrea doar să revină să joace fotbal pentru ei. Este cel mai fericit când are mingea la picior și vrea să-și reia cariera pe drumul cel bun. Dar știe că clubul are de luat o decizie masivă”, a anunțat o sursă apropiată de Manchester United, conform The Sun.

S-a renunţat la acuzaţiile de tentativă de viol şi agresiune sexuală împotriva lui Mason Greenwood

Poliţia britanică a anunţat că procedurile legale împotriva atacantului de la Manchester United, Mason Greenwood, care fusese acuzat de tentativă de viol şi agresiune, au fost abandonate.

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani, „care a fost arestat şi urmărit penal într-o anchetă deschisă în ianuarie 2021, nu se mai confruntă cu acuzaţii penale”, a declarat poliţia din Greater Manchester într-un comunicat.

Reclamă 4 / 0/3

Mason Greenwood a fost arestat în ianuarie 2022, după ce a fost acuzat de viol şi agresiune de către o femeie. El a fost apoi arestat din nou de poliţie pentru încălcarea controlului său judiciar. Această nouă arestare a precipitat în cele din urmă trimiterea fotbalistului în instanţă, anunţă news.ro.

Mason Greenwood este sub contract cu Manchester United până în 2025, încă nu a mai bifat niciun minut pentru trupa de pe Old Trafford după scandalul în care a fost implicat. Mijlocaşul de 21 de ani era cotat la 50 de milioane de euro, înaintea scandalului de agresiune sexuală.

Mason Greenwood a fost crescut de Manchester United

Mason Greenwood s-a alăturat academiei lui Manchester United de la vârsta de șase ani. A fost promovat la prima echipă în 2018, când avea doar 16 ani, de Jose Mourinho.

Primul contract profesionist cu Manchester United l-a semnat pentru 800 de lire sterline pe săptămână.

A debutat în martie 2019 pentru Manchester United. De atunci, a adunat 129 de apariții în tricoul clubului de pe Old Trafford, reușind 35 de goluri.

La naționala Angliei, Mason Greenwood are un singur meci.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și