Închide meniul

Matheus Nunes muncea la patiserie în urmă cu 3 ani, iar acum a fost transferat în Premier League cu 50 de milioane de euro: „Mă trezeam la 5 dimineața”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 august 2022, 19:52

Matheus Nunes muncea la patiserie în urmă cu 3 ani, iar acum a fost transferat în Premier League cu 50 de milioane de euro: „Mă trezeam la 5 dimineața

Matheus Nunes (23 de ani) a devenit cel mai scump transfer din istoria lui Wolves.

Matheus Nunes, la naționala Portugaliei / Profimedia

Matheus Nunes muncea la patiserie în urmă cu 3 ani, iar acum a fost transferat în Premier League. Mijlocașul de 23 de ani a devenit cel mai scump transfer din istoria lui Wolves, după ce englezii le-au plătit 50 de milioane de euro celor de la Sporting Lisabona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nunes are o poveste de viață impresionantă, care a ajuns din nou în atenția presei internaționale.

Matheus Nunes muncea la patiserie în urmă cu 3 ani, iar acum a fost transferat în Premier League

În urmă cu 3 ani, jucătorul lusitan muncea la patiseria familiei sale și visa să ajungă în locul unde se află acum.

Într-un interviu oferit în trecut, Nunes a povestit că a traversat zile extrem de dificile, în care mama sa nu avea ce să pună pe masă.

În tot acest timp, Matheus Nunes se trezea în fiecare zi la 5 dimineața pentru a merge la patiserie, iar după-amiaza pleca direct la antrenamente. La vremea respectivă, mijlocașul evolua la Ericeirense, în ligile inferioare din Portugalia.

Reclamă

Lusitanul n-a renunțat vreo clipă la visul său și a continuat să muncească din greu. În cele din urmă, Nunes a fost remarcat de cluburile mai răsunătoare din Portugalia, fiind transferat la Estoril, iar ulterior la Sporting.

Prestațiile sale de la formația din Lisabona au fost fantastice, fapt care i-a adus transferul carierei, în Premier League.

„Uneori nu aveam ce să mâncăm, deși mama mea nu s-a oprit vreodată din muncit. Este o luptătoare, ea mi-a transmis dragostea pentru fotbal. Cu ea am schimbat primele pase. Când nu aveam minge adevărată, eu și fratele meu ne jucam cu șosete. Chiar și în ziua de astăzi spune că nu înțelege cum n-am ajuns hoț sau traficant de droguri.

Reclamă 4 / 0/3

Am muncit 5-6 luni la patiserie. Veneam la muncă dimineața, iar după-amiaza mergeam la meciuri. Stăteam 5 ore în picioare, uneori chiar și 6. Apoi mergeam la antrenamente, nu era deloc ușor. Nu aveam permis de conducere, așa că mă trezeam la 5 dimineața și plecam la muncă cu bicicleta”, a povestit Matheus Nunes, citat de The Sun.

Matheus Nunes a semnat cu Wolves până în 2027

Matheus Nunes este născut în Brazilia, la Rio de Janeiro, dar deține și cetățenie portugheză. El a adunat deja 8 selecții pentru naționala lusitană, reușind să înscrie și un gol.

Pentru Sporting, mijlocașul de 23 de ani a marcat 8 goluri și a oferit 9 assist-uri în 101 apariții.

Nunes a semnat cu Wolves un contract valabil până în 2027.

„Sunt foarte entuziasmat. Îmi doream să joc în Premier League. Cred că este pasul potrivit pentru mine”, a spus Nunes, după ce a fost prezentat la Wolves.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și