Închide meniul

Mauricio Pochettino a făcut scandal după Chelsea – Manchester City 4-4 şi l-a ignorat pe Guardiola. Ce au declarat după meci

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 noiembrie 2023, 12:07

Mauricio Pochettino a făcut scandal după Chelsea – Manchester City 4-4 şi l-a ignorat pe Guardiola. Ce au declarat după meci

Mauricio Pochettino a făcut scandal după Chelsea - Manchester City 4-4

Mauricio Pochettino şi-a ieşit din minţi la finalul meciului Chelsea - Manchester City 4-4 / Profimedia

Mauricio Pochettino a făcut scandal după Chelsea – Manchester City 4-4 şi l-a ignorat pe Guardiola. Pe Stamford Bridge a avut loc unul dintre cele mai nebune meciuri ale acestui sezon din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tensiunea meciului s-a resimţit şi după fluierul final, care a venit prea devreme după părerea lui Mauricio Pochettino, care considera că Chelsea putea să mai aibă un atac pentru a obţine victoria. Antrenorul argentinian s-a dezlănţuit la adresa arbitrului Anthony Taylor şi l-a ignorat pe Pep Guardiola, cu care nu a dat mâna. După meci, Pochettino şi-a cerut scuze.

Mauricio Pochettino a făcut scandal după Chelsea – Manchester City 4-4 şi l-a ignorat pe Guardiola

Meciul dintre Chelsea şi Manchester City a fost un adevărat clasic din Premier League. Meciul de pe Stamford Bridge s-a încheiat la egalitate, cu opt goluri marcate în total. Tensiunea a fost la cote înalte chiar şi după fluierul final. Nemulţumit că Anthony Taylor a fluierat sfârşitul partidei în momentul în care Raheem Sterling se putea îndrepta către poarta lui City, Pochettino s-a dezlănţuit.

În furia sa, argentinianul a uitat complet de Pep Guardiola, cu care nu a dat mâna, şi a fost avertizat de central pentru proteste. După meci, când s-a mai liniştit, Pochettino şi-a cerut scuze.

„Îi cer scuze lui Anthony Taylor şi celorlalţi arbitri. În acel moment am simţit că Raheem (n.r. Sterling) ar fi putut să înscrie al cincilea gol. Am meritat să fiu avertizat pentru că am întrecut măsura. Acest tip de comportament nu e o imagine bună pentru mine şi pentru fotbal. Vreau să îi cer scuze şi lui Guardiola, pentru că nu îl văzusem în acel moment”, a declarat Mauricio Pochettino, potrivit dailymail.co.uk.

Reclamă

Pep Guardiola a vorbit şi el despre faptul că Mauricio Pochettino nu a dat mâna cu el la finalul meciului. Antrenorul lui Manchester City nu s-a supărat şi a declarat că îl înţelege perfect pe argentinian:

„Nicio problemă. E în regulă. Sunt emoţii, mi se întâmplă şi mie uneori. Chiar e în regulă”, a declarat şi antrenorul „cetăţenilor”.

Reacția lui Pep Guardiola după meciul cu Chelsea. Comparație incredibilă cu Liverpool și Arsenal

După meciul cu „aristocrații” patronați de Todd Boehly, Pep Guardiola a încercat să găsească o scuză, pentru faptul că echipa pe care o pregătește a primit 4 goluri de la un club care se află într-o mare criză.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul spaniol a spus că, în opinia sa, jucătorii de la Chelsea sunt foarte buni și că trupa lui Pochettino este o echipă foarte periculoasă, având în vedere că nici Arsenal și nici Liverpool nu i-au putut învinge pe „aristocrați”.

„Sunt foarte periculoși, au o echipă foarte bună. Liverpool nu a putut să îi învingă, nici Arsenal. Au fost mult mai buni decât cei de la Arsenal în meciul direct, dar duelul s-a terminat la egalitate.

Am jucat cu Chelsea în deplasare, au jucat foarte bine. Echipa lor se îmbunătățește, joacă mai bine decât adversarii lor. Au un fizic puternic, sunt talentați, au viteză, au și o bancă de rezerve bună, au multe avantaje”, a spus Pep Guardiola, citat de express.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și