Închide meniul

Reacția lui Pep Guardiola după meciul cu Chelsea. Ce scuză a găsit, după thrillerul cu 8 goluri

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 noiembrie 2023, 22:37

Reacția lui Pep Guardiola după meciul cu Chelsea. Ce scuză a găsit, după thrillerul cu 8 goluri

Pierderi uriașe pentru Manchester City, după victoria cu Copenhaga, anunțate de Pep Guardiola

Pep Guardiola, în timpul unui meci/ Profimedia

Reacția lui Pep Guardiola după meciul cu Chelsea. Tehnicianul celor de la Manchester City a vorbit despre meciul de pe Stamford Bridge, care a contat pentru etapa cu numărul 12 din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Chelsea și Manchester City s-a încheiat cu incredibilul scor de 4-4. Partida dintre formațiile lui Mauricio Pochettino și Pep Guardiola a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Reacția lui Pep Guardiola după meciul cu Chelsea. Comparație incredibilă cu Liverpool și Arsenal

După meciul cu „aristocrații” patronați de Todd Boehly, Pep Guardiola a încercat să găsească o scuză, pentru faptul că echipa pe care o pregătește a primit 4 goluri de la un club care se află într-o mare criză.

Antrenorul spaniol a spus că, în opinia sa, jucătorii de la Chelsea sunt foarte buni și că trupa lui Pochettino este o echipă foarte periculoasă, având în vedere că nici Arsenal și nici Liverpool nu i-au putut învinge pe „aristocrați”.

„Sunt foarte periculoși, au o echipă foarte bună. Liverpool nu a putut să îi învingă, nici Arsenal. Au fost mult mai buni decât cei de la Arsenal în meciul direct, dar duelul s-a terminat la egalitate.

Reclamă

Am jucat cu Chelsea în deplasare, au jucat foarte bine. Echipa lor se îmbunătățește, joacă mai bine decât adversarii lor. Au un fizic puternic, sunt talentați, au viteză, au și o bancă de rezerve bună, au multe avantaje”, a spus Pep Guardiola, citat de express.co.uk.

Cole Palmer l-a eclipsat pe Erling Haaland în Chelsea – Manchester City 4-4

Transferat cu 47 de milioane de euro pe 1 septembrie chiar de la trupa lui Guardiola, Palmer le-a stricat bucuria „cetăţenilor” cu un gol marcat în minutul 90+5. Puştiul minune a înscris „cu sânge rece”, din penalty.

„A fost foarte ciudat să joc prima dată împotriva lui City. Am cel mai mare respect pentru clubul la care am petrecut 15 ani şi a fost plăcut să mă întâlnesc cu prietenii mei.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta este fotbalul. La penalty am aşteptat mult timp, dar m-am simţit încrezător. Mi-am păstrat calmul şi concentrarea. Eram entuziasmat înainte de meci să arăt ce pot”, a declarat Cole Palmer, potrivit bbc.co.uk.

Pep Guardiola anunţase, înaintea derby-ului, că nu şi-a dorit ca Palmer să ajungă la rivala de pe Stamford Bridge.

„După un an sau doi mi-a spus: ‘Nu vreau să joc aici!’. I-am spus: ‘Mahrez va pleca, ai o şansă să joci’. El mi-a răspuns: ‘Nu, vreau să plec!’. Atunci mi-am dat acordul să plece. E bine pentru el. Este un jucător bun şi îi urez tot binele”, a declarat Pep Guardiola la conferinţa de presă premergătoare derby-ului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile Vezi toate știrile
Citește și