Închide meniul

Mauricio Pochettino, declarație uluitoare în plină criză la Chelsea: „Nu este lipsă de disciplină”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 26 decembrie 2023, 11:43

Mauricio Pochettino, declarație uluitoare în plină criză la Chelsea: Nu este lipsă de disciplină”

Mauricio Pochettino, declarație uluitoare în plină criză la Chelsea

Mauricio Pochettino, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mauricio Pochettino a ofeirt o declarație uluitoare în plină criză la Chelsea. Tehnicianul londonezilor a vorbit despre problemele echipei, dar și despre jucătorii acesteia, care nu au reușesc să aibă evoluții bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Mauricio Pochettino spune că nu vede „lipsă de disciplină” la echipa sa, Chelsea, deşi este formaţia cu cele mai multe cartonaşe galbene primite până acum în acest sezon în Premier League, scrie DPA, potrivit agerpres.ro.

Mauricio Pochettino, declarație uluitoare în plină criză la Chelsea

Chelsea a primit nu mai puţin de cinci cartonaşe galbene doar în ultimul meci, cu Wolverhampton, duminică, meci pierdut cu 2-1 pe Molineaux Stadium.

„Nu cred că este vorba despre lipsă de disciplină. Jucătorii mei sunt conştienţi că evoluează pentru o echipă mare, aşa cum e Chelsea, există o mare presiune asupra lor, vor să dea tot ce au mai bun, să se autodepăşească, iar de aici apar şi unele probleme. Dar nu e lipsă de disciplină, poate mai degrabă o lipsă de experienţă”, a spus tehnicianul.

Cole Palmer, Conor Gallagher, Malo Gusto, Raheem Sterling şi portarul Marcus Bettinelli au primit cartonaşe galbene în meciul cu Wolverhampton, iar Palmer va lipsi de la meciul cu Crystal Palace de miercuri seara, din etapa a 19-a.

Reclamă

Chelsea este momentan pe locul 10 în clasament, cu 22 de puncte, la 17 puncte de podium.

Echipa lui Mauricio Pochettino, cele mai multe înfrângeri în 2023

Wolverhampton – Chelsea 2-1! Ajunul Crăciunului nu a fost plăcut pentru fanii londonezilor care au făcut deplasarea pe Molineux. „Lupii” s-au impus cu 2-1 şi au egalat echipa pregătită de Mauricio Pochettino în clasamentul din Premier League.

În minutul 31, Raheem Sterling nu a profitat de o gafă uriaşă a celor din apărarea lui Wolves. Starul englez al lui Chelsea nu a reuşit să îl învingă pe Sa, în ciuda faptului că portarul „lupilor” avea în faţa sa trei jucători londonezi.

Reclamă 4 / 0/3

Situaţia lui Chelsea este în continuare una extrem de complicată. În 2023, formaţia de pe Stamford Bridge a pierdut 19 meciuri, în ciuda miliardului de lire sterline cheltuit pe transferuri. Chelsea este echipa cu cele mai multe meciuri pierdute în 2023.

Mai mult, Chelsea nu a mai câştigat în Premier League pe terenul lui Wolverhampton din 2019. Cele patru victorii în Premier League pe Molineux au venit cu patru antrenori diferiţi: Claudio Ranieri (2003), Carlo Ancelotti (2010), Andre Villas-Boas (2012) şi Frank Lampard (2019). De asemenea, aceasta a fost a patra înfrângere consecutivă în deplasare pentru londonezi, lucru care nu s-a mai întâmplat de 23 de ani.

După această victorie, Wolverhampton o egalează pe Chelsea în clasament. „Lupii” sunt pe 11, cu 22 de puncte, în timp ce formaţia de pe Stamford Bridge se află pe locul 10.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și