Închide meniul

Wolverhampton – Chelsea 2-1! Echipa lui Mauricio Pochettino, cele mai multe înfrângeri în 2023

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 decembrie 2023, 17:47

Wolverhampton – Chelsea 2-1! Echipa lui Mauricio Pochettino, cele mai multe înfrângeri în 2023

Wolverhampton - Chelsea 2-1

Mauricio Pochettino, în timpul meciului Wolverhampton - Chelsea / Profimedia

Wolverhampton – Chelsea 2-1! Ajunul Crăciunului nu a fost plăcut pentru fanii londonezilor care au făcut deplasarea pe Molineux. „Lupii” s-au impus cu 2-1 şi au egalat echipa pregătită de Mauricio Pochettino în clasamentul din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 31, Raheem Sterling nu a profitat de o gafă uriaşă a celor din apărarea lui Wolves. Starul englez al lui Chelsea nu a reuşit să îl învingă pe Sa, în ciuda faptului că portarul „lupilor” avea în faţa sa trei jucători londonezi.

Wolverhampton – Chelsea 2-1! Echipa lui Mauricio Pochettino, cele mai multe înfrângeri în 2023

Scorul a fost deschis în repriza secundă de Wolverhampton. În minutul 51, Lemina a marcat din pasa lui Sarabia. În prelungirile partidei s-au marcat alte două goluri. „Lupii” au majorat diferenţa în minutul 90+3, prin Matt Doherty.

Chelsea a sperat să obţină un punct pe final, dar golul marcat de Nkunku în minutul 90+6 nu a fost suficient, astfel încât Wolves a obţinut toate cele trei puncte.

Situaţia lui Chelsea este în continuare una extrem de complicată. În 2023, formaţia de pe Stamford Bridge a pierdut 19 meciuri, în ciuda miliardului de lire sterline cheltuit pe transferuri. Chelsea este echipa cu cele mai multe meciuri pierdute în 2023.

Reclamă

Mai mult, Chelsea nu a mai câştigat în Premier League pe terenul lui Wolverhampton din 2019. Cele patru victorii în Premier League pe Molineux au venit cu patru antrenori diferiţi: Claudio Ranieri (2003), Carlo Ancelotti (2010), Andre Villas-Boas (2012) şi Frank Lampard (2019). De asemenea, aceasta a fost a patra înfrângere consecutivă în deplasare pentru londonezi, lucru care nu s-a mai întâmplat de 23 de ani.

După această victorie, Wolverhampton o egalează pe Chelsea în clasament. „Lupii” sunt pe 11, cu 22 de puncte, în timp ce formaţia de pe Stamford Bridge se află pe locul 10.

Reclamă 4 / 0/3

Etapa următoare, Chelsea va juca pe teren propriu cu Crystal Palace pe 27 decembrie, în timp ce Wolverhampton va merge pe terenul lui Brentford în aceeaşi zi.

Echipele de start în Wolverhampton – Chelsea

Wolves: Sa – Kilman, Dawson, Toti – Semedo, Lemina, J. Gomes, Ait Nouri – Hwang, Sarabia – Cunha. Rezerve: Barnett, Bentley, Bueno, Bueno, Chirewa, Doherty, Doyle, Hesketh, Kalajdzic. Antrenor: Garry O’Neil

Chelsea: Petrovic – Gusto, Disasi, T. Silva, Colwill – Ugochukwu, Gallagher – Sterling, Palmer, Jackson – Broja. Rezerve: Badiashile, Bergstron, Bettinelli, Lavia, Maatsen, Madueke, Matos, Murdryk, Nkunku.
Antrenor: Mauricio Pochettino

Jurgen Klopp, şocat de faza controversată din Liverpool – Arsenal

Jurgen Klopp a fost şocat de faza controversată din Liverpool – Arsenal. În minutul 20 al derby-ului de pe Anfield, Martin Odeegard a blocat un balon cu mâna în interiorul careului.

Mohamed Salah şi întregul stadion din Liverpool au cerut lovitură de la 11 metri, însă arbitrul Chris Kavanagh a făcut semn ca jocul să continue. Faza nu a fost întoarsă nici de sistemul VAR, lucru care a stârnit multe reacţii din partea fanilor „cormoranilor” şi nu numai.

La finalul meciului de pe Anfield, Jurgen Klopp a comentat faza respectivă. Antrenorul german nu înţelege cum o asemenea fază nu a fost penalizată de arbitru. Mai mult, el s-a plâns şi de oficialii din cabina VAR, neînţelegând de ce aceştia nu l-au îndemnat pe arbitrul Chris Kavanagh să revadă faza:

Reclamă

„Situația cu penalty-ul este una ciudată. Da, am văzut faza. Sunt aproape sigur că cineva va veni să-mi explice de ce n-a fost henț, dar eu nu înțeleg cum e posibil. Nu spun că arbitrul a văzut faza, pentru că nu știu unde era în acest moment.

Dar cum poate un om care stă la birou să vadă faza asta și să nu ajungă la concluzia că, poate, ar merita ca arbitrul să revadă faza pe monitorul de la margine?”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit thesun.co.uk.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și