Închide meniul

Mesajul postat de Tottenham, de ziua lui Radu Drăgușin. Ce i-au transmis englezii celui mai scump jucător român

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 februarie 2024, 10:14

Mesajul postat de Tottenham, de ziua lui Radu Drăgușin. Ce i-au transmis englezii celui mai scump jucător român

Val de reacţii, după ce a fost anunţată titularizarea lui Radu Drăguşin, la Tottenham

Radu Drăgușin, la debutul la Tottenham / Profimedia

Mesajul postat de Tottenham, de ziua lui Radu Drăgușin. Oficialii formației din Premier League nu au uitat de aniversarea fundașului și au postat un mesaj, pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul echipei naționale a ajuns în această iarnă la echipa din Premier League și și-a îndeplinit marele vis. A devenit cel mai scump jucător român din istorie și are ocazia de a impresiona o lume întreagă, în tricoul lui Spurs.

Mesajul postat de Tottenham, de ziua lui Radu Drăgușin

În decursul zilei de 3 februarie, după ce Radu Drăgușin a împlinit vârsta de 22 de ani, oficialii celor de la Totteham au publicat o fotografie cu acesta, dar și un mesaj pe rețelele de socializare. Reprezentanții clubului din Marea Britanie au notat: „Îți dorim o zi de naștere foarte fericită, Radu!”.

După ce a fost utilizat din postura de rezervă, de la transfer, Radu Drăgușin ar putea primi un cadou important, chiar de ziua lui. Ange Postecoglu ar putea lua în calcul să îl utilizeze pe român din primul minut al partidei cu Everton, care se joacă de ziua acestuia, pe 3 februarie, de la ora 14:30.

Reclamă

De când a ajuns la Tottenham, Radu Drăgușin a fost utilizat de Ange Postecoglu în 2 partide, din cele 3 disputate. A debutat împotriva celor de la Manchester United și a prins câteva minute în duelul cu Brentford. A fost doar rezervă la meciul cu Manchester City, din FA Cup.

Radu Drăgușin a împlinit 22 de ani și a primit urări superbe

În miez de noapte, iubita lui Radu Drăgușin a postat un mesaj pe rețelele de socializare, de ziua acestuia. Ioana Stan a notat: „La mulți ani, iubirea mea”.

De asemenea, sora fundașului de la Tottenham, Meira, i-a trimis un mesaj emoționant fratelui său. Aceasta a dezvăluit faptul că este recunoscătoare pentru că este sora lui Radu și a menționat că internaționalul român este inspirația sa din fiecare zi:

Reclamă 4 / 0/3

”La mulți ani, fratello. Nu pot să-ți spun cât de mândră mă faci în fiecare zi și cât de recunoscătoare sunt pentru că sunt sora ta și pentru tine în general!

Am spus-o o dată și o voi spune din nou, ești inspirația mea zilnică, persoana care nu dezamăgește să mă facă să zâmbesc și cea pe care pot conta pentru orice

Fie ca tu să fii mereu înconjurat de iubire, bucurie și toate lucrurile bune din viață. Te iubesc mereu și pentru totdeauna”, a spus Meira Drăgușin, pe instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și