Închide meniul

Mikel Arteta și-a prelungit contractul cu Arsenal! Prima reacție a antrenorului: „Mă simt extrem de mândru!”

Alex Ioniță Publicat: 12 septembrie 2024, 16:30

Reclamă
Mikel Arteta și-a prelungit contractul cu Arsenal! Prima reacție a antrenorului: „Mă simt extrem de mândru!

E oficial! Tehnicianul spaniol Mikel Arteta și-a prelungit contractul cu Arsenal.

Profimedia

Mikel Arteta și-a prelungit contractul cu Arsenal! Anunțul oficial a fost făcut de formația londoneză în decursul zilei de joi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vechiul contract al tehnicianului spaniol urma să expire la sfârşitul acestui sezon. Deşi clubul londonez nu a dezvăluit niciun detaliu, presa britanică a indicat că noua înţelegere este valabilă până în 2027.

Mikel Arteta și-a prelungit contractul cu Arsenal!

„Mă simt extrem de mândru, foarte entuziasmat şi aştept cu nerăbdare ce urmează. Mă simt foarte inspirat, mă simt provocat, mă simt sprijinit şi vreau să fac mult mai mult decât am făcut deja împreună”, a spus Arteta într-un comunicat, notează agerpres.ro.

Arteta, în vârstă de 42 de ani, fost mijlocaş al lui Arsenal, îi pregăteşte pe „tunari” din 2019, după ce a fost secundul lui Pep Guardiola la Manchester City.

Sub conducerea sa, Arsenal a câştigat de două ori Cupa Angliei şi a terminat de două ori campionatul pe poziţia secundă.

Reclamă
Reclamă

Arsenal, care este acum pe locul 4 în campionat, cu 7 puncte, va juca duminică pe terenul rivalei londoneze Tottenham Hotspur, echipa fundaşului român Radu Drăguşin.

Mikel Arteta a angajat hoți de buzunare pentru a fura de la jucătorii săi. Care este motivul

Antrenorul echipei Arsenal, Mikel Arteta, care niciodată nu duce lipsă de idei originale, a angajat mai mulţi hoţi de buzunare profesionişti în timpul unei cine cu jucătorii lui Arsenal. Ideea a fost de a arăta grupului său importanţa de a fi pregătit şi alert în orice moment, anunţă presa engleză.

Potrivit The Athletic, antrenorul tunarilor a angajat în secret o echipă de hoţi de buzunare profesionişti în timpul unei cine cu jucătorii. Aceştia au furat din buzunarele membrilor echipei, inclusiv telefoanele şi portofelele.

Reclamă

La sfârşitul cinei, Mikel Arteta le-a cerut jucătorilor să îşi golească buzunarele. Atunci, mulţi dintre ei au descoperit că rămas fără lucruri de valoare. Ideea, pentru antrenorul lui Arsenal, a fost de a arăta echipei sale importanţa de a fi alert şi pregătit în orice împrejurare, relatează news.ro.

În urmă cu câţiva ani, înainte de un meci cu Liverpool pe Anfield, el a instalat difuzoare uriaşe pe terenul de antrenament al celor de la Arsenal pentru a-şi obişnui echipa cu zgomotul de la Liverppol.

Arsenal debutează cu Wolverhampton pe Emirates Stadium, la 17 august, în noul sezon al campionatului Angliei.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:31

Veste uriaşă pentru Neymar! Ce se întâmplă cu starul brazilian, înainte de debutul lui Al Hilal în Liga Campionilor Asiei

18:05

Ce le-a transmis Mircea Lucescu „tricolorilor” în vestiar, după după victoria cu Lituania! Mesaj special pentru Mitriţă şi Alibec

17:22

FCSB, postare superbă după ce Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: „De la suporter, la idol roș-albastru!”

17:19

VideoAntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 septembrie

17:13

„Trebuie să mai aducem jucători!” Zeljko Kopic cere întăriri, înainte de Dinamo – Unirea Slobozia!

16:55

Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre ultimii jucători transferați de Dinamo! Care sunt opțiunile pentru „primul 11”

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României
Citește și