Închide meniul

„Minunat!” Gică Popescu, uluit când a aflat că Radu Drăguşin e la un pas de transferul la Tottenham. Ce l-a avertizat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2023, 15:10

„Minunat! Gică Popescu, uluit când a aflat că Radu Drăguşin e la un pas de transferul la Tottenham. Ce l-a avertizat

Gică Popescu, uluit când a a aflat că Radu Drăguşin e la un pas de transferul la Tottenham

Gică Popescu şi Radu Drăguşin / Colaj Profimediaimages

Gică Popescu a fost uluit când a aflat că Radu Drăguşin e la un pas de transferul la Tottenham. Fost jucător al grupării din Premier League, „Baciul” l-a avertizat pe fundaşul central de 21 de ani că presiunea va fi cu totul alta decât cea de la Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin poate călca pe urmele lui Popescu şi este aproape de a semna cu londonezii. Sunt negocieri avansate, iar suma de transfer vehiculată este una uriaşă. Spurs este dispusă să ofere 32 de milioane de euro şi îi oferă lui Drăguşin un salariu anual de 3 milioane de euro.

Gică Popescu, uluit când a aflat că Radu Drăguşin e la un pas de transferul la Tottenham

Dacă mutarea se va oficializa, Radu Drăguşin devine cel mai scump jucător român transferat vreodată.

E minunat, un nou jucător la Tottenham. Sper să facă față. Premier League nu este un campionat ușor, e un ritm foarte ridicat, dar are calitățile necesare ca să crească și să facă față într-o asemenea competiție.

Fanii sunt foarte pretențioși, iar, când joci la un asemenea nivel, presiunea este extrem de mare. Suma de 30 de milioane este una importantă și mă bucur pentru el. Felicitări!”, a declarat Gică Popescu pentru iamsport.ro.

Reclamă

Gică Popescu a jucat pentru Tottenham în sezonul 1994-1995, înainte de a ajunge la Barcelona. Fostul „fundaş de fier” al Generaţiei de Aur a fost chiar şi căpitan pe Camp Nou.

Ultimele detalii despre transferul lui Radu Drăguşin în Premier League

Florin Manea a dat ultimele detalii despre transferul lui Radu Drăguşin în Premier League. Impresarul fundaşului român a dezvăluit că negocierile cu Tottenham Hotspur sunt foarte avansate.

La Spurs au mai evoluat, în trecut, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu şi, mai recent, Vlad Chiricheş.

Reclamă 4 / 0/3

M-am întâlnit cu ei la Londra, acum câteva zile. Se află și ei la meci unde sunt și eu astăzi, vom vedea Genoa – Juve. Să vedem, sunt semne bune. Cei de acolo ar vrea să-l transfere. Nu a mai semnat prelungirea cu Genoa. Nu cred că e cazul de prelungire.

În jurul a 30 de milioane, 32, acolo suntem. Eu așa o văd, o lovitură pentru fotbalul românesc, el reprezintă fotbalul românesc. Sper ca și alți jucători, să fim din noi în radarele echipelor mari. Sunt foarte multe cluburi la meci, nu e o discuție definitivă. Nu știm dacă Genoa vor fi de acord să-l lase de acum, dar suntem aici să discutăm. Nu cred că cineva va da 30 de milioane să mai joace la Genoa jumătate de an”, a declarat Florin Manea pentru fanatik.ro.

Radu Drăguşin câştigă 600.000 de euro pe an la Genoa, iar la Spurs ar urma să aibă un salariu de cinci ori mai mare.

Pentru noi e importantă dorința lui Radu să ajungă în Premier League. Are un impresar foarte bun, o să-i facă un salariu foarte bun. Nu pot să dau sume, dar fi mult peste ce câștigă la Genoa. De 5-6 ori”, a mai declarat Florin Manea pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și