Închide meniul

Ultimele detalii despre transferul lui Radu Drăguşin în Premier League! Florin Manea: „Lovitură pentru fotbalul românesc”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 decembrie 2023, 13:29

Reclamă
Ultimele detalii despre transferul lui Radu Drăguşin în Premier League! Florin Manea: „Lovitură pentru fotbalul românesc

Bayern Munchen a făcut ofertă oficială pentru Radu Drăguşin. Genoa a acceptat-o, iar transferul iminent la Tottenham e în aer

Radu Drăguşin, în meciul Genoa - AC Milan 0-1 / Profimedia Images

Florin Manea a dat ultimele detalii despre transferul lui Radu Drăguşin în Premier League. Impresarul fundaşului român a dezvăluit că negocierile cu Tottenham Hotspur sunt foarte avansate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O posibilă trecere a lui Drăguşin la Spurs ar reprezenta cel mai scump transfer al unui român de departe. La Spurs au mai evoluat, în trecut, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu şi, mai recent, Vlad Chiricheş.

Ultimele detalii despre transferul lui Radu Drăguşin în Premier League

M-am întâlnit cu ei la Londra, acum câteva zile. Se află și ei la meci unde sunt și eu astăzi, vom vedea Genoa – Juve. Să vedem, sunt semne bune. Cei de acolo ar vrea să-l transfere. Nu a mai semnat prelungirea cu Genoa. Nu cred că e cazul de prelungire.

În jurul a 30 de milioane, 32, acolo suntem. Eu așa o văd, o lovitură pentru fotbalul românesc, el reprezintă fotbalul românesc. Sper ca și alți jucători, să fim din noi în radarele echipelor mari. Sunt foarte multe cluburi la meci, nu e o discuție definitivă. Nu știm dacă Genoa vor fi de acord să-l lase de acum, dar suntem aici să discutăm. Nu cred că cineva va da 30 de milioane să mai joace la Genoa jumătate de an”, a declarat Florin Manea pentru fanatik.ro.

Radu Drăguşin câştigă 600.000 de euro pe an la Genoa, iar la Spurs ar urma să aibă un salariu de 3 milioane de euro pe an.

Reclamă

Pentru noi e importantă dorința lui Radu să ajungă în Premier League. Are un impresar foarte bun, o să-i facă un salariu foarte bun. Nu pot să dau sume, dar fi mult peste ce câștigă la Genoa. De 5-6 ori”, a mai declarat Florin Manea pentru sursa citată.

AC Milan s-a retras din cursa pentru Radu Drăguşin! Echipa italiană s-a reorientat

AC Milan, una dintre forţele din Italia care şi-a manifestat interesul pentru transferul lui Radu Drăguşin, a decis să se retragă din cursa pentru fundaşul român.

Potrivit calciomercato.com, AC Milan consideră preţul uriaş cerut de Genoa pentru Drăguşin mult prea mare, aşa că s-a hotărât să se reorienteze. Drăguşin le-a mai atras atenţia, din Italia, celor de la Napoli şi de la AS Roma.

Reclamă 4 / 0/3

Milan va încerca să îl aducă pe internaţionalul polonez Jakub Kiwior (23 de ani), în prezent la Arsenal. Italienii îl vor momentan împrumut, până în vară, pe polonez.

Kiwior este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 25 de milioane de euro. Aceasta este şi suma pe care Arsenal i-a plătit-o formaţiei italiene Spezia în luna ianuarie a acestui an, pentru a-l aduce pe polonez la Londra.

Kiwior e în general rezervă în Premier League, adunând numai 6 prezenţe în campionat pentru Arsenal în acest sezon. În toate competiţiile, polonezul a jucat în 12 partide.

Kiwior a îmbrăcat de 19 ori tricoul naţionalei Poloniei, marcând şi un gol. A jucat pentru toate naţionalele Under ale Poloniei, începând cu cea U16 şi terminând cu cea U21. Este un jucător versatil, putând evolua atât în centrul defensivei, cât şi fundaş stânga. Kiwior poate fi folosit şi ca mijlocaş defensiv.

Recent, Fabrizio Romano a anunţat că oficialii lui Newcastle au fost la mai multe meciuri ale celor de la Genoa, pentru a-l vedea la treabă pe Radu Drăguşin. Fundaşul român mai are contract cu „grifonii” până în vara lui 2027, fiind evaluat, conform site-urilor de specialitate, la 10 milioane de euro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și