Închide meniul

Mohamed Salah a rupt tăcerea! Ce a spus starul lui Liverpool despre viitorul său

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 aprilie 2022, 17:09

Mohamed Salah a rupt tăcerea! Ce a spus starul lui Liverpool despre viitorul său

Liverpool poate încasa o sumă colosală pentru Mohamed Salah

Mohamed Salah este starul celor de la Liverpool | Profimediaimages

Mohamed Salah a rupt tăcerea, dezvăluind că încă nu știe 100% dacă va semna un nou contract cu Liverpool. Atacantul egiptean, care a devenit idol pe Anfield, insistă că „nu totul este despre bani”. În orice caz, Salah i-a asigurat pe fanii „cormorani” că va rămâne la echipă și în următorul sezon, așa cum scrie în contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mohamed Salah va intra la vară în ultimul an de contract cu Liverpool. În presa internațională s-a discutat intens despre viitorul atacantului de 29 de ani. Fanii „cormorani” își doresc ca Salah să își prelungească înțelegerea, dar starul egiptean spune că încă nu a luat decizia finală.

Mohamed Salah a rupt tăcerea! Ce spune despre viitorul său la Liverpool

Mohamed Salah a declarat că nu totul depinde de bani, în vederea semnării unui nou contract. Atacantul lui Liverpool a oferit și o glumă când a fost întrebat dacă va rămâne sigur pe Anfield în sezonul 2022/2023.

„Nu știu, mai am un an de contract. Cred că toți fanii știu ce îmi doresc, dar nu este vorba doar despre bani, în contextul contractului. Deci nu știu, nu pot să vă spun exact.

Acest club înseamnă enorm pentru mine. M-am bucurat de fotbal aici mai mult decât în orice alt loc, am dat totul pentru echipă și toată lumea a văzut asta. Am trăit multe momente incredibile aici. Am câștigat trofee, am bifat obiective individuale, am câștigat trofee individuale. Mă simt ca într-o familie aici.

Reclamă

Nu sunt îngrijorat (n.r. – că intră în ultimele 12 luni de contract), nu îmi fac griji pentru nimic. Sezonul încă nu s-a terminat, așa că haideți să îl încheiem în cel mai bun mod posibil. Acesta este cel mai important lucru. Apoi, în ultimul meu an de contract, vom vedea ce se va întâmpla.

Da, așa cred (n.r. – dacă va fi la Liverpool 100% în sezonul viitor). Dar dacă ei vor să plec, asta e altceva! (râde).”, a spus Mohamed Salah, pentru Fourfourtwo.

Salah, idol pe Anfield! Peste 150 de goluri marcate în tricoul lui Liverpool

Cu Mohamed Salah într-o formă fabuloasă, Liverpool se află la un singur punct în spatele liderului din Premier League, Manchester City, cu 6 etape rămase până la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

30 de goluri și 12 pase decisive a oferit Salah în toate competițiile din stagiunea curentă.

Salah a semnat cu Liverpool în 2017, după ce „cormoranii” le-au plătit 42 de milioane de euro celor de la AS Roma. În prezent, internaționalul egiptean este cotat la 100 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

În cele 5 sezoane petrecute pe Anfield, Mohamed Salah a marcat 155 de goluri, reușind să câștige 5 trofee: un titlu în Premier League (2020), UEFA Champions League (2019), Cupa Ligii (2022), Supercupa Europei (2019) și Campionatul Mondial al Cluburilor (2019).

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și