Închide meniul
VIDEO

Liverpool – Manchester United 4-0 | „Diavolii roşii”, umiliţi pe Anfield! Mohamed Salah, omul meciului. „Cormoranii” au depăşit cota 400 în era Jurgen Klopp!

Dragoș Vasile Publicat: 19 aprilie 2022, 23:50

Liverpool – Manchester United 4-0 | „Diavolii roşii, umiliţi pe Anfield! Mohamed Salah, omul meciului. „Cormoranii au depăşit cota 400 în era Jurgen Klopp!

Liverpool poate încasa o sumă colosală pentru Mohamed Salah

Mohamed Salah este starul celor de la Liverpool | Profimediaimages

  • Liverpool – Manchester United 4-0
  • Mohamed Salah, omul meciului

Liverpool – Manchester United 4-0 a fost capul de afiş al zilei din fotbalul european. Cele două echipe s-au întâlnit la o zi după ce Cristiano Ronaldo a anunţat că băieţelul său nou-născut s-a stins din viaţă. Starul portughez nu a jucat, iar cele două echipe au pregătit un moment de reculegere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Diaz a deschis rapid scorul, în minutul 5, după care a urmat momentul de reculegere pentru băieţelul lui Cristiano Ronaldo. A fost golul cu numărul 400 pe care gruparea de pe Anfield îl înscrie sub comanda lui Jurgen Klopp.

Mohamed Salah a majorat avantajul „cormoranilor, iar Sadio Mane a dus scorul la 3-0. Tabela a fost închisă de superstarul egiptean, care a reuşit o „dublă” de senzaţie.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Liverpool a urcat pe primul loc în Premier League, cu 76 de puncte, în timp ce Manchester United a coborât pe locul 6 şi e tot mai aproape de locul de Champions League.

Reclamă

Liverpool – Manchester United 4-0

Min. 90: Fluier final! După 5-0 în meciul tur, Liverpool a câştigat cu 4-0 duelul cu Manchester United. 

Min. 85: GOOOL! Mohamed Salah a reuşit „dubla” şi a ajuns la cota 22 în actualul sezon de Premier League.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE MOHAMED SALAH

Reclamă 4 / 0/3

Min. 68: GOOOL! Sadio Mane şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

Min. 23: Jucătorii celor două echipe poartă banderole negre în semn de omagiu pentru fiul nou-născut al starului portughez, care a decedat.

Min. 22: GOOOL! Mohamed Salah a majorat avantajul echipei lui Jurgen Klopp. Sadio Mane i-a pasat decisiv.

Min. 5: GOOOL! Luis Diaz a deschis scorul din pasa lui Mohamed Salah. A fost golul cu numărul 400 pe care gruparea de pe Anfield îl înscrie sub comanda lui Jurgen Klopp.

Reclamă

Min. 1: A început derby-ul!

Fanii lui Liverpool plănuiesc să țină un minut de reculegere în semn de solidaritate pentru Cristiano Ronaldo și familia sa. Acesta ar urma să aibă loc în minutul 7, reprezentând numărul de pe tricoul portughezului.

Echipele de start:

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, van Dijk; Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Mane, Diaz.

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Jones, Dalot; Fernandes, Matic, Pogba; Elanga, Rashford.

Liverpool şi Manchester United, mesaje de susținere pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și familia sa trec prin momente cumplite, după ce fiul nou-născut al starului portughez a decedat. Vestea a venit înaintea derby-ului Liverpool – Manchester United. Ambele cluburi au trimis mesaje de susținere pentru Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodriguez.

„Durerea ta este durerea noastră, Cristiano. Vă trimitem dragoste și putere ție și familiei tale, în aceste momente”, a scris Manchester United, pe contul de Twitter.

„Toți cei de la Liverpool FC vă trimit cele mai sincere condoleanțe ție, Georginei și familiei”, a fost mesajul transmis de „cormorani”.

Luptă la titlu în doi în Premier League

Manchester City ocupă prima poziţie în Premier League, cu 74 de puncte. Rivala Liverpool este pe poziţia secundă, cu 73 de puncte.

Cum arată programul lui Liverpool în ultimele 7 etape: Manchester United (acasă), Everton (acasă), Newcastle (deplasare), Totttenham (acasă), Aston Villa (deplasare), Southampton (deplasare) şi Wolves (acasă).

Cum arată programul lui Manchester City în ultimele 7 etape: Brighton (acasă), Watford (acasă), Leeds (deplasare), Newcastle (acasă), West Ham (deplasare), Aston Villa (acasă).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool