Închide meniul

Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză

Reclamă

Publicat: 14 decembrie 2023, 22:12

Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză

Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză

Rebecca Welch, la un meci / Profimedia Images

Moment istoric în Premier League! Rebecca Welch va deveni, în data de 23 decembrie, prima femeie care arbitrează un meci din prima ligă engleză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Welch a fost delegată la meciul dintre Fulham şi Burnley, din etapa a 18-a a Premier League, relatează news.ro.

Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză

Rebecca Welch este arbitru din 2010, pe lângă activitatea sa în cadrul Serviciului Naţional de Sănătate. În 2021, ea a devenit prima femeie care arbitrează un meci din Football League, o partidă din divizia a patra dintre Harrogate şi Port Vale. Ea a arbitrat apoi în Championship (divizia a doua) şi în FA Cup.

Welch arbitrează în mod regulat competiţii feminine, inclusiv Cupa Mondială feminină din vara anului trecut.

O nouă echipă din Premier League a intrat în cursa pentru transferul lui Radu Drăguşin! Anunţul presei din Anglia

O nouă echipă din Premier League a intrat în cursa pentru transferul lui Radu Drăguşin. Presa din Anglia a făcut anunţul, dezvăluind că Tottenham este cu ochii pe internaţionalul român.

Reclamă

Radu Drăguşin este titular indiscutabil la Genoa şi evoluţiile sale extrem de solide au atras atenţia mai multor cluburi de top. După ce s-a zvonit că Newcastle şi Manchester United îl monitorizează pe fundaşul central, Tottenham este ultimul club care a intrat în cursa pentru semnătura fundaşului român.

Conform presei din Anglia, interesul lui Tottenham pentru Radu Drăguşin este unul real. Londonezii vor să-şi întărească defensiva, şi au pus ochii pe fundaşul român de 21 de ani, care evoluează la Genoa.

„Clubul din nordul Londrei este dornic să-și întărească apărarea, iar scouterii au identificat țintele de top.

Reclamă 4 / 0/3

Drăgușin, care se află în prezent la clubul din Serie A Genoa, a atras atenția scouterilor de la Tottenham prin evoluțiile sale impunătoare. El mai are contract cu Grifonii până în 2027, iar interesul celor de la Spurs este unul real”, au notat cei de la footballtransfers.com.

De asemenea, pe lângă Radu Drăguşin, Tottenham este cu ochii şi pe Jarrad Branthwaite. Fundaşul central englez evoluează la Everton, iar pentru un transfer al acestuia, oficialii lui Spurs trebuie să plătească suma de 80 de milioane de euro.

Recent, Fabrizio Romano a anunţat că oficialii lui Newcastle au fost la mai multe meciuri ale celor de la Genoa, pentru a-l vedea la treabă pe Radu Drăguşin. Fundaşul român mai are contract cu „grifonii” până în vara lui 2027, fiind evaluat, conform site-urilor de specialitate, la 10 milioane de euro.

Anunţ oficial despre viitorul lui Radu Drăguşin

Genoa a făcut un anunţ oficial în legătură cu viitorul lui Radu Drăguşin. Românul nu va pleca în această iarnă de la echipa lui Albert Gilardino, chiar dacă Newscastle United insistă pentru fundaşul român.

Englezii au pus pe masă 30 de milioane de euro, dar grifonii nu vor să-l piardă pe jucătorul cotat la 10 milioane de euro. Genoa e pe locul 14 şi are obiectiv salvarea de la retrogradarea în Serie B, de unde a revenit chiar în acest sezon.

„Exclud plecarea lui Radu Drăguşin în ianuarie. Cred că avem o echipă bună, cu un potenţial încă neexploatat la maximum. Primele achiziţii din ianuarie vor fi recuperările jucătorilor accidentaţi.

Alberto Gilardino a crescut mult, a fost şi este o mare satisfacţie pentru mine să asist la creşterea sa ca antrenor, zi de zi. Cred că, din păcate pentru noi, începe să atragă atenţia altor cluburi”, a spus Marco Ottolini, citat de sportmediaset.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și