Închide meniul

Anunţ oficial despre viitorul lui Radu Drăguşin, după oferta de 30 de milioane de euro primită de Genoa

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2023, 12:39 / Actualizat: 12 decembrie 2023, 18:26

Reclamă
Anunţ oficial despre viitorul lui Radu Drăguşin, după oferta de 30 de milioane de euro primită de Genoa

Anunţ oficial despre viitorul lui Radu Drăguşin, după oferta de 30 de milioane de euro primită de Genoa

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa - Profimedia Images

Genoa a făcut un anunţ oficial despre viitorul lui Radu Drăguşin. Românul nu va pleca în această iarnă de la echipa lui Albert Gilardino, chiar dacă Newscastle United insistă pentru fundaşul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Englezii au pus pe masă 30 de milioane de euro, dar grifonii nu vor să-l piardă pe jucătorul cotat la 10 milioane de euro. Genoa e pe locul 14 şi are obiectiv salvarea de la retrogradarea în Serie B, de unde a revenit chiar în acest sezon.

Anunţ oficial despre viitorul lui Radu Drăguşin

„Exclud plecarea lui Radu Drăguşin în ianuarie. Cred că avem o echipă bună, cu un potenţial încă neexploatat la maximum. Primele achiziţii din ianuarie vor fi recuperările jucătorilor accidentaţi.

Alberto Gilardino a crescut mult, a fost şi este o mare satisfacţie pentru mine să asist la creşterea sa ca antrenor, zi de zi. Cred că, din păcate pentru noi, începe să atragă atenţia altor cluburi”, a spus Marco Ottolini, citat de sportmediaset.

În ultima perioadă, s-a zvonit că Manchester United ar fi dispusă să plătească suma de 30 de milioane de euro în schimbul semnăturii fundașului român, însă oficialul celor de la Genoa a negat acest scenariu, fiind convins că Drăgușin va prinde un transfer de vis.

Reclamă

În acest sezon, Radu Drăgușin a bifat toate meciurile la Genoa, anume 16. Fundașul român a reușit să marcheze și un gol, în duelul cu Verona, și să ofere și o pasă decisivă, cu AS Roma.

Fabrizio Romano a făcut anunţul despre Radu Drăguşin

Fabrizio Romano a făcut anunţul despre Radu Drăguşin! Cunoscutul jurnalist italian a dezvăluit că un club din Premier League este cu ochii pe evoluţiile fundaşului echipei naţionale.

Fabrizio Romano a oferit detalii despre viitorul lui Radu Drăguşin. Jurnalistul italian a declarat că Newcastle este clubul care îl monitorizează pe fundaşul naţionalei.

Reclamă 4 / 0/3

„Agentul lui (n.r. – Florin Manea) a vorbit despre oportunitatea ca Drăgușin să ajungă în Premier League. El a vorbit despre multe cluburi interesate de fotbalist.

El este fundașul celor de la Genoa și este unul dintre cei mai talentați stoperi din Serie A și joacă foarte bine.

Din ce am înțeles, clubul care îl monitorizează intens este Newcastle. Clubul chiar îl apreciază pe Drăgușin, îl urmărește îndeaproape. Scouterii lui Newcastle au fost de mai multe ori la meciurile lui Genoa în acest sezon”, a declarat Fabrizio Romano.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și