Închide meniul
NEWS ALERT

Momente dramatice Premier League! Căpitanul celor de la Luton s-a prăbuşit pe gazon pentru a doua oară în 7 luni

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 decembrie 2023, 19:28

Reclamă
Momente dramatice Premier League! Căpitanul celor de la Luton s-a prăbuşit pe gazon pentru a doua oară în 7 luni

Momente dramatice Premier League! Căpitanul celor de la Luton s-a prăbuşit pe gazon, a doua oară în 7 luni

Profimedia

Momente dramatice Premier League! Căpitanul celor de la Luton s-a prăbuşit pe gazon, pentru a doua oară în 7 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul echipei Luton cu Bournemouth, din Premier League, a fost întrerupt, sâmbătă, după ce căpitanul Tom Lockyer s-a prăbuşit pe teren, relatează BBC. După câteva minute, acesta a fost scos pe o targă, fiind aplaudat de tot stadionul. 

Momente dramatice Premier League! Căpitanul celor de la Luton s-a prăbuşit pe gazon, a doua oară în 7 luni

Jucătorii celor două echipe au fost fost scoţi de pe gazon, pentru ca Tom Lockyer să primească îngrijiri medicale. După câteva momente, acesta a fost scos cu ambulanţa în aplauzele tuturor spectatorilor. Medicul celor de la Luton a dat asigurări că Tom Lockyer este „receptiv”.

Video AICI cu momentul dramatic

Lockyer, în vârstă de 29 de ani, s-a prăbuşit şi în timpul victoriei din finala play-off-ului cu Coventry, în luna mai, înainte de a fi dus la spital. Ulterior, el a suferit o operaţie pe cord şi a primit undă verde pentru a reveni la joc în iunie.

Reclamă

Meciul de sâmbătă a fost suspendat în minutul 65, la scorul de 1-1.

Sperăm şi ne rugăm cu toţii pentru liderul şi căpitanul nostru Tom Lockyer, care din fericire este conştient şi a fost dus la spital. Nu ştim în acest moment care este amploarea exactă a ceea ce s-a întâmplat şi care sunt următorii paşi, dar mulţumim Bournemouth şi personalului medical de ambele părţi pentru răspunsul lor imediat, care a fost absolut uimitor.

Ne pare rău pentru toţi suporterii prezenţi că jucătorii din ambele echipe nu au putut continua meciul după ce şi-au văzut colegul şi prietenul mult iubit scos în felul acesta, iar staful nu a putut continua să conducă jocul în astfel de circumstanţe, după ce a trebuit să gestioneze situaţia”, a precizat Luton Town.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City face încă un pas greşit după 2-2, acasă, împotriva lui Crystal Palace

Echipa engleză Crystal Palace a încheiat sîmbătă la egalitate, în deplasare, scor 2-2, cu echipa campioană a Europei şi a Angliei, Manchester City. Oaspeţii au egalat în minutul 90+5, din penalty.

Echipa lui Guardiola a dominat prima repriză, a ratat situaţii bune de gol şi a deschis scorul prin Jack Grealish, în minutul 24, care a înscris din pasa lui Phil Foden. Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 54, prin Rico Lewis, şi se gândeau deja la victorie, dar oaspeţii au avut o revenire neaşteptată. Jean-Philippe Mateta a redus din difernţă în minutul 76, pentru ca în minutul 90+3 Phil Foden să comită un fault în propriul careu, asupra lui Mateta, şi arbitrul Paul Tierney a dictat penalti. A transformat Michael Olise şi meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2.

După 17 meciuri, Manchester City este doar pe locul 4 în Premier League, cu 34 de puncte. Crystal Palace se află pe poziţia a 15-a, cu 17 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și