Închide meniul

Motivul pentru care Erling Haaland a refuzat transferul uriaş la Real Madrid! Dezvăluirile făcute de tatăl starului lui City

Dan Roșu Publicat: 4 septembrie 2022, 15:54

Motivul pentru care Erling Haaland a refuzat transferul uriaş la Real Madrid! Dezvăluirile făcute de tatăl starului lui City

Motivul pentru care Erling Haaland a refuzat transferul uriaş la Real Madrid!

Erling Haaland, în tricoul lui Manchester City / Profimedia Images

  • Erling Haaland a marcat deja 10 goluri pentru Manchester City
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Motivul pentru care Erling Haaland a refuzat transferul uriaş la Real Madrid a fost dezvăluit chiar de tatăl norvegianului. Forma lui Karim Benzema şi posibila sosire pe „Bernabeu” a lui Kylian Mbappe au fost decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul cotat la 150 de milioane de euro a ajuns până la urmă la Manchester City, echipă pentru care a evoluat şi tatăl său. În documentarul pentru ViaPlay, Alf-Inge Haaland a dezvăluit de ce fiul său a acceptat oferta cetăţenilor.

Motivul pentru care Erling Haaland a refuzat transferul uriaş la Real Madrid

„În această vară, am stabilit un prim criteriu pentru alegerea noastră: “ce echipă are nevoie de un număr 9?”. Manchester City era opțiunea perfectă din acest punct de vedere.

Reclamă

În cazul lui Real Madrid, evaluarea noastră a fost de 5/10 pe scara importanței, având în vedere ce reprezintă Benzema pentru ei și modul în care a jucat în sezonul trecut. În plus, aveam semne de întrebare și pe fondul informațiilor că vor să-l transfere pe Mbappe.

În realitate, e greu să spui “nu” unui club precum Real Madrid, dar Manchester City a îndeplinit toate criteriile noastre”, a spus Alf-Inge Haaland, tatăl starului lui City.

Reclamă

Erling Haaland, „bestia” din Premier League!

Erling Haaland a marcat în Aston Villa – Manchester City 1-1 și a egalat un record impresionant din istoria Premier League.

Haaland a marcat în minutul 50, după o centrare la bara a doua a lui Kevin De Bruyne. Atacantul norvegian a împins balonul în poarta lui Villa cu piciorul stâng. Este al zecelea gol în Premier League pentru vârful de doar 22 de ani.

Haaland e doar al doilea jucător din istoria Premier League care atinge borna de 10 goluri după doar șase partide disputate. Primul a fost Mick Quinn, în decembrie 1992.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola, declarație fabuloasă despre Erling Haaland: „Nu dorm cu el în pat!”

Pep Guardiola a oferit un răspuns amuzant când a fost întrebat despre situația lui Erling Haaland, noua vedetă de la Manchester City.

Jurnaliștii britanici l-au întrebat pe Guardiola la ultima conferință de presă cum gestionează Erling Haaland presiunea transferului la Manchester City. Guardiola a spus că nu știe ce este în jurul norvegianului pentru că „nu doarme cu el în pat”.

„Nu dorm cu el în pat! Nu stau cu el în casă, așa că nu știu cum se descurcă cu presiuna. În momentul în care nu marchează goluri, criticii vor spune că poate nu este bun, de parcă ar veni sfârșitul lumii. În situațiile proaste totul merge prost. Dar trebuie să fii calm în momentele rele. Cele mai bune echipe rămân pozitive. Erling este un atacant de top.

Dacă te uiți la cei mai mari atacanți din toate timpurile la vârsta lui, câte goluri au marcat, el este cel mai bun. Dar este încă la o vârstă fragedă. Trbuie să se gândească: ‘Astăzi voi fi mai bun decât ieri’. Când se va întâmpla acest lucru, el poate deveni unul dintre cei mai buni marcatori din istorie„, a spus Pep Guardiola, la ultima conferință de presă, citat de dailymail.uk.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!