Închide meniul

Nota 0 pentru două staruri de la Manchester United, după dezastrul cu Liverpool: „Fără speranță!” „Diavolii”, distruși după umilința istorică

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2023, 9:10

Nota 0 pentru două staruri de la Manchester United, după dezastrul cu Liverpool: Fără speranță!” Diavolii”, distruși după umilința istorică

Nota 0 pentru doi jucători de la Manchester United, după dezastrul cu Liverpool

Jucătorii lui Manchester United, după înfrângerea cu Liverpool/ Profimedia

Două staruri de la Manchester United au primit nota 0, după dezastrul istoric cu Liverpool. Trupa lui Erik ten Hag a fost făcută praf în presa internațională, după ce a pierdut derby-ul de tradiție din Anglia, scor 7-0. La capitolul calificative, Bruno Fernandes și Scott McTominay au surprins în mod negativ, și ambii au fost notați în mod uluitor cu 0, de către o publicație britanică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool s-a impus cu 7-0 în derby-ul cu Manchester United. „Cormoranii” au avut o prestație de vis, Mo Salah, Cody Gakpo și Darwin Nunez marcând câte o „dublă”, totul culminând cu ultimul gol, reușit de Roberto Firmino.

Nota 0 pentru două staruri de la Manchester United, după dezastrul cu Liverpool

Bruno Fernandes a ratat șansa de a deschide scorul pe Anfiled, în minutul 27, atunci când lovitura sa de cap s-a scurs puțin pe lângă poarta lui Alisson. Ulterior, starul portughez a intrat într-un „con de umbră” și a jucat în tonul echipei sale.

Fernandes a fost unul dintre cei doi jucători care au primit nota 0 din partea celor de la 90min.com. Celălalt care a reușit acest record negativ este Scott McTominay, despre care sursa citată mai sus susține faptul că a fost „Fără speranță”.

Totodată, este de remarcat faptul că niciun jucător de la Manchester United nu a primit o notă mai mare de 3. Casemiro, Fred, Weghorst și Garnacho au primit 1, în timp ce cea mai „mare” notă, după dezastrul serii, s-a trecut în contul lui Luke Shaw și a lui Antony.

Reclamă

Notele primite de jucătorii de la Manchester United, după înfrângerea cu Liverpool:

Erik ten Hag a reacționat după Liverpool – Manchester United 7-0

Erik ten Hag a reacționat după Liverpool – Manchester United 7-0. Antrenorul celor de la Manchester United nu i-a menajat pe elevii săi după ce formația din Manchester a suferit una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria sa.

După meci, Erik ten Hag a recunoscut că echipa sa nu a avut atitudinea potrivită și că rezultatul este unul de-a dreptul rușinos. Totuși, olandezul este optimist că Manchester United are puterea să-și revină după acest meci

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că am făcut o primă repriză decentă. A fost o greșeală de organizare chiar înainte de pauză. În repriza a doua, pur și simplu nu am fost noi. Nu am jucat la standardele noastre. Nu am jucat ca o echipă. Nu am fost profesioniști.

Sunt foarte nervos și surprins pentru că echipa asta a arătat cu totul altă atitudine în ultimele luni. În repriza a doua, cu siguranță nu am avut o atitudine de învingători. Nu am respectat planul, nu ne-am făcut treaba.

Nu am urmărit adversarii, ne-am comportat ca niște amatori. Am arătat și în trecut că ne putem reveni după un astfel de rezultat. Am făcut-o după Brentford, am făcut-o după Manchester City.

Cu siguranță că e o mare lovitură. E de neacceptat. Sunt foarte nervos și dezamăgit. E o trezire la realitate, trebuie să rămânem tari”, a declarat Erik ten Hag, potrivit BBC.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și