Închide meniul

Nota primită de Radu Drăgușin după Fulham – Tottenham 3-0! A fost titular în premieră la Spurs, într-un meci de coșmar

Alex Ioniță Publicat: 16 martie 2024, 21:26

Reclamă
Nota primită de Radu Drăgușin după Fulham – Tottenham 3-0! A fost titular în premieră la Spurs, într-un meci de coșmar

Nota primită de Radu Drăgușin după Fulham - Tottenham 3-0

Radu Drăgușin / Profimedia

Nota primită de Radu Drăgușin după Fulham – Tottenham 3-0. Fundașul echipei naționale a fost integralist la duelul care a contat pentru etapa cu numărul 29 din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestei partide, jucătorii de la Fulham s-au distrat cu elevii lui Postecoglou și au reușit să marcheze de 3 ori. Au reușit să înscrie Muniz („dublă”) și Lukic.

Nota primită de Radu Drăgușin după Fulham – Tottenham 3-0

Prestația fundașului român a fost analizată de specialiștii de la sofascore.ro. Chiar dacă echipa sa a primit 3 goluri, Radu Drăgușin a primit nota de 6,8, fiind a doua cea mai mare notă din apărarea lui Spurs. Cel mai „taxat” de specialiști a fost Pedro Porro, care a primit nota de 6,1.

Note Fulham – Tottenham 3-0 / Sofascore.ro

După acest rezultat, Spurs a rămas pe locul al 5-lea în Premier League, cu 53 de puncte și a ratat ocazia de a trece peste Aston Villa, care ocupă locul al 4-lea. De cealaltă parte, Fulham este pe poziția a 12-a, la un punct de rivalii de la Chelsea, de pe locul 11.

Cum a arătat echipa de start a lui Tottenham, la partida cu Fulham:

Reclamă

Tottenham: Vicario – Porro, Romero, DRĂGUȘIN, Udogie – Bissouma, Sarr – Kulusevski, Maddison, Johnson – Son.

Antrenor: Ange Postecoglou

Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin

Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin. Legenda fotbalului românesc a vorbit despre o decizie pe care fundașul ar fi luat-o.

Reclamă 4 / 0/3

Răducanu nu înțelege motivul pentru care românul a ales-o pe Tottenham, atunci când a avut „pe masă” și o ofertă din partea celor de la Bayern Munchen, echipă care domină de ani buni Bundesliga.

Fostul internațional este de părere că fundașul echipei trebuia să rămână la Genoa, pentru a avea șanse mai mari de a fi convocat la EURO 2024.

„Eu spun că multe echipe așteaptă EURO, nu cred că se grăbesc să ia înainte, cum a făcut Tottenham cu Drăgușin. Îmi pare bine c-a jucat acum și a făcut-o bine la ultimul meci, dar ați văzut că i-au trebuit și lui câteva etape, în care a stat pe margine.

Trebuia să rămână la Genoa, ar fi fost mai bine pentru el să joace titular până la finalul sezonului. Veneau apoi oferte de la sine, zic eu că s-a grăbit puțin. Să fim serioși! N-a avut nicio ofertă. Bayern, dacă vrea un jucător, îl ia imediat. Nu discutăm. Astea au fost zvonuri, umflături.

Știu sigur că n-a avut de la Bayern nicio ofertă. Sau, dacă a avut, deși nu cred, înseamnă că ori e arogant, ori e naiv. Cum să refuzi Bayern? N-ai cum, e imposibil, n-ai cum să faci asta”, a declarat Răducanu, potrivit Radio România Actualități.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și