Închide meniul

Noul antrenor de la Brighton a intrat în istoria Premier League! Recordul fabulos doborât de Fabian Hurzeler

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 21:26

Reclamă
Noul antrenor de la Brighton a intrat în istoria Premier League! Recordul fabulos doborât de Fabian Hurzeler

Noul antrenor de la Brighton a intrat în istoria Premier League!

Profimedia

Noul antrenor de la Brighton a intrat în istoria Premier League! Americanul Fabian Hürzeler a fost numit sâmbătă la conducerea tehnică a echipei britanice. Fostul tehnician al St Pauli devine cel mai tânăr antrenor principal din istoria campionatului englez, relatează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După două sezoane petrecute în Germania, la St Pauli, şi promovarea în Bundesliga în acest sezon, antrenorul american Fabian Hürzeler a ajuns la Brighton. La 31 de ani, el devine cel mai tânăr antrenor din istoria Premier League.

Noul antrenor de la Brighton a intrat în istoria Premier League!

A fost o ascensiune fulminantă pentru texan, care a început la un club de divizia a 5-a din Bavaria (FC Pipinsried), notează news.ro.

În 2020, a fost numit antrenor secund la St Pauli, înainte de a prelua conducerea tehnică în decembrie 2022 pentru a duce clubul istoric în Bundesliga. El îi succede lui Roberto de Zerbi, care a fost indicat pentru o mutare la Olympique Marseille.

Reclamă
Reclamă 4

Manchester United a luat decizia finală în privinţa lui Erik ten Hag! Ce se întâmplă cu antrenorul olandez

Manchester United a luat decizia finală în privinţa lui Erik ten Hag. Antrenorul olandez, sosit pe Old Trafford în urmă cu doi ani, nu a avut parcursul pe care şi l-a imaginat, dar a reuşit să încheie sezonul trecut într-o notă pozitivă, câştigând finala Cupei Angliei în faţa rivalei din oraş, Manchester City.

Rezultatele fluctuante din timpul sezonului au pus însă un mare semn de întrebare în privinţa viitorului antrenorului olandez, mai ales că mulţi fani îşi pierduseră răbdarea cu acesta.

Potrivit jurnalistului David Ornstein de la The Athletic, Manchester United a decis să meargă în continuare pe mâna antrenorului olandez. Mai mult, în curând, cele două părţi vor ajunge şi la masa negocierilor. Actuala înţelegere a lui Ten Hag cu Manchester Untied expiră în 2025.

Reclamă

„Erik ten Hag va rămâne antrenorul celor de la Manchester United. Analiza de la sfârșitul sezonului a culminat cu decizia de a îl păstra pe antrenorul de 54 ani. După discuțiile de astăzi, olandezul va rămâne la Old Trafford și va purta negocieri pentru prelungirea contractului”, a anunţat David Ornstein, pe contul său de X (fostul Twitter).

În cariera sa, Erik ten Hag le-a antrenat pe Go Ahead Eagles, FC Bayern II, FC Utrecht, Ajax şi Manchester United.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și