Închide meniul

„Nu e suficient de bun!” Radu Drăguşin, criticat de o legendă din Premier League: „Tottenham are probleme!”

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2024, 17:25

Reclamă
„Nu e suficient de bun! Radu Drăguşin, criticat de o legendă din Premier League: „Tottenham are probleme!

Radu Drăguşin, criticat de o legendă din Premier League

Radu Drăguşin / Profimedia Images

Radu Drăguşin a fost criticat de o legendă din Premier League, după prima jumătate de sezon petrecută la Tottenham. William Gallas, fost fundaş cu peste 300 de meciuri în campionatul englez, l-a analizat pe internaţionalul român şi a declarat că acesta nu este de nivelul fotbalului englez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin se pregăteşte să revină la antrenamentele lui Tottenham, după vacanţa luată ca urmare a participării la EURO 2024.

Radu Drăguşin, criticat de o legendă din Premier League

William Gallas a declarat că Tottenham mai are nevoie de un fundaş central, pentru sezonul viitor. Acesta consideră că Spurs va avea probleme în defensivă, în cazul în care unul dintre titulari, Micky Van de Ven sau Cristian Romero, se vor accidenta.

Despre Radu Drăguşin, William Gallas a transmis că nu se ridică la nivelul din Premier League. Fostul jucător consideră că internaţionalul român „nu e suficient de bun” pentru a evolua la Tottenham.

„Le mai trebuie un fundaș central în cazul în care Romero se accidentează sau e suspendat. Îmi place mult de Van de Ven, e grozav, dar are probleme cu accidentările. Dacă îi scoți pe ăștia doi din apărare, Tottenham are probleme. S-au chinuit fără ei în sezonul trecut.

Reclamă
Reclamă 4

L-au semnat pe Drăgușin în ianuarie. L-am văzut la treabă și, dați-mi voie să zic, nu are nivelul necesar pentru a juca la Tottenham, dacă echipa vrea să concureze cu cele mai bune echipe din campionat. Din păcate, nu e suficient de bun. Îmi pare rău s-o zic, dar e adevărat”, a declarat William Gallas, conform presei britanice.

Englezii ştiu ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin, după ce Napoli şi-a manifestat din nou interesul de a-l transfera

Englezii ştiu ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin, după ce Napoli a încercat din nou să îl transfere vara aceasta.

Drăguşin va continua la Tottenham, chiar dacă a evoluat puţin în primul lui sezon la gruparea din Premier League. Potrivit englezilor, el se va alătura zilele acestea lotului lui Ange Postecoglou.

Reclamă

„Eroul României, Radu Drăgușin, a avut un turneu final excelent pentru naționala sa, care a terminat Grupa E meritat pe primul loc, peste Belgia, Slovacia și Ucraina.

Tânărul fundaș a semnat în iarnă un contract cu Tottenham valabil până în 2030, dar fanii echipei nu prea au avut ocazia să-l vadă în acțiune, în condițiile în care în centrul defensivei a fost preferat cuplul format din Micky van de Ven și Cristian Romero.

După o odihnă binemeritată, așteptăm să se întoarcă la Tottenham chiar înainte de turneul din Asia. Așadar, Postecoglou ar trebui să-l aibă la dispoziție înainte de 25 iulie”, au scris jurnaliştii de la spurs-web.com.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și