Închide meniul

„Nu sunt atât de idiot!”. Jurgen Klopp se teme că Liverpool va rata calificarea în UEFA Champions League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2022, 10:44

„Nu sunt atât de idiot!. Jurgen Klopp se teme că Liverpool va rata calificarea în UEFA Champions League

Jurgen Klopp, în stare de șoc după dezastrul din Wolves - Liverpool 3-0

Jurgen Klopp / Profimediaimages

Jurgen Klopp a declarat că se teme că Liverpool va rata calificarea în UEFA Champions League după înfrângerea cu Leeds, din etapa a 14-a din Premier League. „Cormoranii” au pierdut surprinzător chiar pe Anfield.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a ajuns deja la patru înfrângeri, de două ori mai multe decât a înregistrat în tot sezonul trecut! A căzut astfel pe locul 9 în clasament şi are cu 8 puncte mai puţin decât Newcastle, ocupanta poziţiei a 4-a.

Jurgen Klopp se teme că Liverpool va rata calificarea în UEFA Champions League

Klopp a recunoscut că îşi face griji că Liverpool ar putea rata BIG 4. În acest caz nu va obţine biletele pentru Liga Campionilor.

Da, aceasta este grija mea principală în acest moment. Am şi multe alte griji! Bineînţeles, nu sunt atât de idiot cât să nu ştiu care este distanţa (n.r. faţă de lider) şi cine este acolo sus.

Nu te poţi califica în Liga Campionilor dacă joci la fel de inconsecvent cum o facem noi în acest moment. Trebuie să reparăm asta, apoi vom vedea unde ajungem.

Reclamă

Ştim cu toţii că multe lucruri sunt posibile, dar pentru asta trebuie să câştigăm meciurile, ceea ce nu am făcut în ultima perioadă„, a declarat Jurgen Klopp, potrivit liverpoolecho.co.uk.

Sezon de coşmar pentru Liverpool

Sezon de coşmar pentru Jurgen Klopp. Liverpool nu îşi mai revine şi a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, cu Leeds United, scor 1-2, într-un meci al etapei a 14-a din Premier League.

Pe Stadionul Anfield, Leeds United a deschis scorul în minutul 4, prin Rodrigo. Gazdele au egalat zece minute mai târziu, în minutul 14, prin Salah, servit ideal de Andrew Robertson.

Reclamă 4 / 0/3

Oaspeţii au reuşit însă să dea lovitura chiar înainte de final. Crysencio Summerville a înscris golul victoriei în minutul 89.

Liverpool este pe locul 9 în Anglia, cu 16 puncte, iar Leeds a urcat pe 15, cu 12 puncte. „Cormoranii” au suferit prima înfrângere acasă, în Premier League, din luna martie. Şi-au încheiat astfel seria de invincibilitate de 29 de meciuri (22 de victorii, 7 remize).

Tot în etapei a 14-a, Fulham şi Everton au terminat la egalitate, 0-0. Manchester City a învins-o pe Leicester graţie golului lui Kevin de Bruyne, iar Tottenham a revenit de la 0-2 şi a câştigat cu 3-2 pe terenul lui Bournemouth. Bentancur a marcat golul victoriei în minutul 90+2. Rezultat surprinzător a fost şi în Brighton – Chelsea. Gazdele s-au impus cu 4-1!

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și