Închide meniul

Sezon de coşmar pentru Jurgen Klopp! Liverpool, învinsă de Leeds pe Anfield. „Cormoranii”, pe locul 9 în Premier League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2022, 0:11

Sezon de coşmar pentru Jurgen Klopp! Liverpool, învinsă de Leeds pe Anfield. „Cormoranii, pe locul 9 în Premier League

Sezon de coşmar pentru Jurgen Klopp! Liverpool, învinsă de Leeds pe Anfield

Jurgen Klopp, după Liverpool - Leeds 1-2 / Profimediaimages

Sezon de coşmar pentru Jurgen Klopp. Liverpool nu îşi mai revine şi a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, cu Leeds United, scor 1-2, într-un meci al etapei a 14-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Stadionul Anfield, Leeds United a deschis scorul în minutul 4, prin Rodrigo. Gazdele au egalat zece minute mai târziu, în minutul 14, prin Salah, servit ideal de Andrew Robertson.

Sezon de coşmar pentru Jurgen Klopp. Liverpool – Leeds 1-2

Oaspeţii au reuşit însă să dea lovitura chiar înainte de final. Crysencio Summerville a înscris golul victoriei în minutul 89.

Liverpool este pe locul 9 în Anglia, cu 16 puncte, iar Leeds a urcat pe 15, cu 12 puncte. „Cormoranii” au suferit prima înfrângere acasă, în Premier League, din luna martie. Şi-au încheiat astfel seria de invincibilitate de 29 de meciuri (22 de victorii, 7 remize).

Reclamă

Tot în etapei a 14-a, Fulham şi Everton au terminat la egalitate, 0-0. Manchester City a învins-o pe Leicester graţie golului lui Kevin de Bruyne, iar Tottenham a revenit de la 0-2 şi a câştigat cu 3-2 pe terenul lui Bournemouth. Bentancur a marcat golul victoriei în minutul 90+2.

Rezultat surprinzător a fost şi în Brighton – Chelsea. Gazdele s-au impus cu 4-1!

Pep Guardiola a anunţat adevăratul motiv pentru care Erling Haaland nu a fost în lot

Pep Guardiola a oferit ultimele detalii despre starea lui Erling Haaland, după ce a fost lăsat în afara lotului pentru duelul Leicester – Manchester City. Managerul campioanei Angliei susţine că norvegianul nu este complet refăcut, după ultima partidă de UEFA Champions League, şi ar mai putea lipsi încă două partide.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a părăsit terenul accidentat, în partida dintre Borussia Dortmund şi Manchester City, din ultima rundă de Champions League. Pep Guardiola nu avrut să rişte, şi a ales să îl menajeze pe starul norvegian pentru partida de Premier League.

Pep Guardiola a dezvăluit cât va lipsi Erling Haaland de la Manchester City. După partida cu Leicester, managerul campioanei Angliei a declarat că starul norvegian ar putea lipsi de la următoarele două partide ale „cetăţenilor”, însă este aşteptat pe teren la duelul cu Chelsea, din Cupa Ligii.

Nu știu (n.r. când va reveni). E accidentat la ligament. Se simte mai bine, avem încă o săptămână în plus pentru el.

Nu va juca împotriva lui Sevilla (n.r. în Champions League), pentru că suntem deja calificați. Sperăm că va fi prezent cu Fulham. Dacă nu ne poate ajuta acolo, ar putea evolua cu Chelsea în Cupa Carabao”, a declarat Pep Guardiola, după Leicester – Manchester City, citat de Goal.

Recomandări
  • Liverpool – Leeds 1-2
  • Eşec incredibil pe Anfield

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
Vezi toate știrile
Citește și