Închide meniul

„O maşinărie!” Erling Haaland a marcat din nou pentru Manchester City! Cifre fabuloase pentru starul lui Pep Guardiola

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2024, 18:04

Reclamă
„O maşinărie! Erling Haaland a marcat din nou pentru Manchester City! Cifre fabuloase pentru starul lui Pep Guardiola

Erling Haaland a marcat din nou pentru Manchester City!

Erling Haaland , în timpul unui meci la Manchester City/ Profimedia

Erling Haaland a marcat din nou pentru Manchester City. Atacantul norvegian a punctat în duelul cu Southampton, din Premier League, şi a ajuns la cifre fabuloase în tricoul „cetăţenilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland „a spart gheaţa” şi a marcat primul gol în Premier League, după trei etape de secetă. Vârful lui Pep Guardiola traversează o formă execelentă, după ce în precedentul meci, cu Slavia Praga din Champions League, a reuşit o „dublă”.

Erling Haaland a marcat din nou pentru Manchester City

Erling Haaland a avut nevoie de doar cinci minute pentru a marca în duelul cu Southampton, din etapa a noua din Premier League. Starul norvegian a reluat superb către poarta „sfinţilor”, din pasa lui Nunes.

Graţie acestei reuşite, Erling Haaland a ajuns la nu mai puţin de 13 goluri marcate, în cele 14 meciuri bifate în acest sezon la Manchester City, în toate competiţiile. Totodată, golul marcat în poarta lui Southampton a fost cel de-al 72-lea reuşit în Premier League, în cele 74 de meciuri jucate.

Pe lângă aceste reuşite din campionat, Erling Haaland a reuşit să mai marcheze alte 44 de goluri în Champions League, în cele 42 de meciuri jucate.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Erling Haaland a devenit primul jucător, de la Sergio Aguero în 2017, care a reuşit să marcheze în şapte meciuri consecutive împotriva echipelor nou-promovate.

Fanii au reacţionat imediat, după ce Erling Haaland a marcat din nou pentru Manchester City, şi au fost surprinşi de cifrele de senzaţie ale atacantului norvegian.

Maşinărie de goluri”, „Nu se poate opri din marcat”, „E un monstru”, „Va doborî toate recordurile” şi „O bestie”, au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor englezi, la postarea publicată pe contul oficial de X al celor de la Premier League.

Reclamă

Erling Haaland şi-a decis viitorul

Răsturnare de situație în cazul plecării lui Erling Haaland de la Manchester City! Spaniolii au anunțat că atacantul lui Pep Guardiola și-a decis viitorul.

Recent, au apărut informații legate de viitorul lui Haaland, conform cărora starul i-ar fi anunțat pe șefii grupării din Manchester că și-ar dori să plece de la echipă.

Totuși, spaniolii de la marca.com au anunțat acum faptul că Haaland nu are nicio intenție de a pleca de la echipa lui Manchester City. Mai mult decât atât, norvegianul negociază deja prelungirea contractului cu echipa antrenată de Pep Guardiola.

Spaniolii au dezvăluit totuși că Erling Haaland are o clauză cel puțin interesantă în contractul său. Acesta este liber să plece oricând dorește, însă ar trebui să achite o sumă de aproximativ 70 de milioane de euro, în cazul în care va părăsi echipa în timp ce mai are un contract valabil.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și