Închide meniul

OFICIAL | Richarlison a semnat cu Tottenham. Suma colosală plătită de londonezi în schimbul său

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2022, 17:56

OFICIAL | Richarlison a semnat cu Tottenham. Suma colosală plătită de londonezi în schimbul său

Richarlison a semnat cu Tottenham

Richarlison, într-un meci pentru Everton / Profimedia

Richarlison s-a transferat de la Everton la Tottenham. Brazilianul e al patrulea cel mai scump transfer făcut în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

60 de milioane de lire sterline a costat-o pe Tottenham transferul lui Richarlison, conform celebrului jurnalist Fabrizio Romano.

Richarlison a semnat cu Tottenham

Doar transferurile lui Aurélien Tchouameni (80 de milioane de euro, Real Madrid), Darwin Nunez (75 de milioane de euro, Liverpool) și Erling Haaland (60 de milioane de euro, Manchester City) au costat mai mult decât cel al lui Richarlison.

Richarlison a reușit 11 goluri și 5 pase decisive în sezonul trecut pentru Everton. Brazilianul juca pe Goodison Park din 2018, când a venit de la Watford pentru 40 de milioane de euro.

Reclamă

Yves Bissouma, Ivan Perisic și Ben Forster sunt ceilalți jucători transferați de Tottenham în această vară.

Darwin Nunez, cel mai scump transfer din Premier League

Darwin Nunez (22 ani) a fost prezentat oficial la Liverpool. Gruparea de pe Anfield a organizat un o prezentare de cinci stele pentru noul star ajuns sub comanda lui Jurgen Klopp. În urma transferului, Benfica a dat un „tun” financiar de 100 de milioane de euro.

Iniţial, Liverpool a oferit 70 de milioane de euro. Lusitanii au refuzat, iar finalista Champions League a revenit cu varianta de a achita pe loc 75 de milioane de euro, sumă la care se adaugă 25 de milioane de euro după îndeplinirea a unor diferite obiective.

Reclamă 4 / 0/3

Darwin Nunez evoluează la Benfica din 2020, când a fost transferat din Spania, de la Almeria. „Lusitanii” plăteau în schimbul său suma de 24 de milioane de euro. În 2 sezoane petrecute pe Estadio da Luz, Nunez a marcat 47 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în 84 de partide, în toate competiţiile.

În stagiunea recent încheiată, Darwin Nunez a avut cifre fantastice: 34 de goluri şi 4 pase decisive, în 41 de partide în care evoluat.

Atacantul din Uruguay a marcat în poarta „cormoranilor” în întâlnirea din sferturile Champions League. Atacantul a marcat două goluri, câte unul în fiecare manşă. Benfica a fost eliminată de Liverpool, după 3-1 în tur, la Lisabona, şi 3-3 în returul de pe Anfield.

Mohamed Salah poate semna cu Real Madrid

Potrivit jurnaliştilor de la thesun.co.uk, preţul fixat de conducătorii clubului pentru Mo Salah este de 60 de milioane de lire sterline (n.r. 70 de milioane de euro). Echipa care achită această sumă îl poate transfera pe atacantul de 30 de ani, care a contribuit decisiv la câştigarea UEFA Champions League (2019) şi a ediţiei din 2020 a Premier League.

Salah mai are contract cu Liverpool până în vara anului viitor şi a refuzat să îşi prelungească înţelegerea. A avut cifre senzaţionale în ultimul sezon şi a fost golgheter în Premier League, cu 23 de goluri şi 14 pase decisive în 35 de partide. A fost la egalitate cu Heung-Min Son, de la Tottenham. Egipteanul a făcut senzaţie şi în Champions Legue, acolo unde şi-a trecut în cont 8 goluri şi 2 assist-uri.

Real Madrid este pe lista de transferuri a lui Real Madrid şi ar putea pleca încă din această vară. Cu o cotă de piaţă de 90 de milioane de euro, Salah nu se înţelege cu oficialii lui Liverpool asurpra salariului. Cere 400.000 de lire sterline (n.r. 465.000 de euro) pe săptămână pentru a parafa o nouă înţelegere.

 

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și