Închide meniul

Pariorul care a dat lovitura în prima zi a anului 2023. Cota uriaşă pe care a prins-o în Premier League

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2023, 13:01

Pariorul care a dat lovitura în prima zi a anului 2023. Cota uriaşă pe care a prins-o în Premier League

Pariorul care a dat lovitura în prima zi a anului 2023

Pariorul care a dat lovitura în prima zi a anului 2023 / BBC

Pariorul care a dat lovitura în prima zi a anului 2023 a prins o cotă uriaşă la meciul dintre Nottingham Forest şi Chelsea, încheiat la egalitate, 1-1, în etapa a 17-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul a pariat LIVE pe duelul de pe City Ground, atunci când oaspeţii conduceau cu 1-0, în debutul reprizei secunde, după golul marcat de Sterling (16). Profitul a fost unul uriaş şi a venit după numai câteva minute.

Pariorul care a dat lovitura în prima zi a anului 2023

Astfel, ţinând cont de presiunea pusă de Forest în actul secund, pariorul a mers pentru următorul gol marcat pe un jucător de la gazde, unul care nu avea încă nicio reuşită în tricoul echipei care câştiga două Cupe ale Campionilor, cu 40 de ani în urmă (1978-1979 şi 1979-1980).

Este vorba de Serge Aurier, care avea o cotă de 200 pentru marcarea următorului gol. După biletul plasat cu 29 de lei, acesta avea un eventual câştig de 5.800 de lei. După câteva minute, ivorianul de 30 de ani cotat la 6 milioane de euro trimitea mingea în plasă şi suma menţionată mai sus în conturile norocosului parior.

Reclamă

Meciul s-a terminat 1-1, iar Chelsea este abia pe locul 8, cu 25 de puncte, cu 7 mai puţine decât Manchester United, echipa care ocupă ultima poziţie de Champions League. De partea cealaltă, Forest e pe primul loc retrogradabil, cu doar 14 puncte.

Chelsea „rupe” piața transferurilor încă de pe 1 ianuarie

Chelsea „rupe” piața transferurilor și e gata să dea marea lovitură din 2023. Gruparea de pe Stamford Bridge a bătut deja palma cu doi jucători și va plăti pentru ei 50 de milioane de euro. Este vorba de Benoit Badiashile și Andrey Santos.

Fundașul central Benoit Badiashile (21 de ani) va fi cumpărat de la AS Monaco pentru aproximativ 38 de milioane de euro. Conducătorii grupării din Premier League s-au înțeles cu jucătorul pentru un contract de lungă durată și îl așteaptă la vizita medicală, anunță theathletic.com.

Reclamă 4 / 0/3

Badiashile vine să îi ajute pe „albaștri” după plecările lui Antonio Rudiger și Andreas Christensen. Se va lupta pentru un post de titular cu Thiago Silva, Kalidou Koulibaly, Trevoh Chalobah și Wesley Fofana.

Chelsea l-a transferat în prima zi din 2023 și pe Andrey Santos, de la Vasco da Gama. Mijlocașul central de 18 ani, care joacă în naționala Braziliei U20, este deja la Londra. Documentele au fost deja semnate, astfel că Chelsea va achita 12.5 milioane de euro. Suma poate crește considerabil din bonusurile de performanță.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și