Închide meniul

Partida Brentford – Tottenham a fost întârziată pentru un motiv incredibil! Probleme cu apa pe stadion

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 august 2023, 17:26

Partida Brentford – Tottenham a fost întârziată pentru un motiv incredibil! Probleme cu apa pe stadion

Partida Brentford - Tottenham a fost întârziată pentru un motiv incredibil

Brentford - Tottenham / Profimedia

Partida Brentford – Tottenham a fost întârziată pentru un motiv incredibil! Lovitura de start al meciului de pe Brentford Community Stadium nu a avut loc la ora 16:00, ora programată iniţial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii celor două echipe ieşiseră deja de la vestiare în momentul în care s-a anunţat că startul partidei a fost amânat. Motivul? Arena celor de la Brentford s-a confruntat cu probleme cu apa curentă.

Partida Brentford – Tottenham a fost întârziată pentru un motiv incredibil!

Primul meci al zilei din Premier League, cel dintre Brentford şi Tottenham, a început cu o întârziere de 10 minute. Brentford Community Stadium, stadionul „albinelor”, a avut o problemă neaşteptată.

În momentul în care jucătorii celor două echipe au ieşit de la vestiare, pregătiţi pentru a începe jocul, a venit anunţul că startul partidei va fi amânat.

Stadionul lui Brentford nu avea apă curentă în momentul în care meciul ar fi trebuit să înceapă, ceea ce ar fi afectat toate activităţile din interiorul arenei, potrivit celor de la Brentford.

Reclamă

„În acest moment avem de-a face cu o problemă legată de alimentarea cu apă în stadion, lucru care afectează toate facilităţile stadionului. Vom reveni cu detalii în timp util”, a fost anunţul celor de la Brentford.

Cu toate acestea, la şapte minute după ce s-a decis amânarea startului, organizatorii au decis să înceapă meciul, chiar dacă problema apei din stadion nu fusese rezolvată. Din fericire, după aproximativ 10 minute de la fluierul de start, organizatorii au anunţat că au rezolvat parţial problema, potrivit dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Brentford – Tottenham, 45 de minute nebune

Prima repriză a partidei dintre Brentford şi Tottenham a oferit spectacol total. La primul meci din era post Harry Kane, Spurs a deschis scorul în minutul 11, prin Cristian Romero. Argentinianul a înscris cu o lovitură de cap, după o lovitură livebră executată perfect de James Maddison, noua achiziţie a formaţiei din nordul Londrei.

Brentford a întors însă rezultatul. În minutul 26, Son l-a faultat pe Jensen, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Mbeumo a restabilit egalitatea în minutul 26, după ce a transformat penalty-ul, după care Wissa a adus „albinele” în avantaj, graţie unui şut deviat de Micky van de Ven. Înainte de pauză, în minutul 45+5, Spurs a revenit în partidă, graţie golului marcat de Emerson Royal, cu un şut pe jos, din afara careului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și