Închide meniul

Cele mai interesante meciuri ale zilei în Europa! Barcelona, doar egal la Getafe. Chelsea şi Liverpool, remiză în Premier League

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 august 2023, 0:40

Cele mai interesante meciuri ale zilei în Europa! Barcelona, doar egal la Getafe. Chelsea şi Liverpool, remiză în Premier League

Cele mai interesante meciuri ale zilei în Europa

Raphinha a văzut cartonaşul roşu în Getafe - Barcelona / Profimedia

Cele mai interesante meciuri ale zilei în Europa! Chelsea şi Liverpool se întâlnesc duminică, de la ora 18:30, în primul derby al sezonului din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot duminică seară, Barcelona joacă în primul meci al noului sezon din La Liga. Echipa lui Xavi începe apărarea titlului cucerit sezonul trecut. Ieri seară, rivala Real Madrid a câştigat cu 2-0 în faţa lui Atlethic Bilbao, pe Estadio San Mames. De asemenea, Tottenham joacă primul meci fără Harry Kane, pe terenul lui Brentford.

Cele mai interesante meciuri ale zilei în Europa! Chelsea – Liverpool, primul derby din Premier League! Barcelona joacă la Getafe

Update Getafe – Barcelona 0-0: Remiză albă între cele două echipe, după un final tensionat de partidă. Catalanii au cerut o lovitură de la 11 metri, neacordată însă de VAR.

Update Getafe – Barcelona 0-0: Jaime Mata de la Getafe a văzut al doilea cartonaş galben, iar echilibrul din teren a fost restabilit în minutul 57.

Update Getafe – Barcelona 0-0: Din minutul 41, Barcelona va evolua în 10 oameni. Raphinha a văzut roşu direct, după ce l-a lovit pe Alvarez cu cotul.

Reclamă

Update Getafe – Barcelona: A început partida.

Update Chelsea – Liverpool 1-1: Fluier final pe Stamford Bridge! Chelsea şi Liverpool au încheiat la egalitate partida din prima etapă. Este al şaptelea rezultat de egalitate înregistrat de cele două echipe în 90 de minute, asta dacă punem la socoteală şi cele două finale de cupă câştigate de Liverpool în 2022 la loviturile de departajare.

Reclamă 4 / 0/3

Update Chelsea – Liverpool 1-1: Chelsea putea prelua conducerea după doar câteva secunde, dar golul lui Chilwell a fost anulat de VAR.

Update Chelsea – Liverpool 1-1: Gool Chelsea! Londonezii au egalat în minutul 37. Disasi a marcat, după ce a fost ţinut în joc de Trent Alexander-Arnold.

Update Chelsea – Liverpool 0-1: Mohamed Salah a trimis balonul în poartă, după ce a primit o pasă superbă de la Trent Alexander-Arnold, dar reuşita egipteanului a fost anulată de VAR pentru o poziţie de offside.

Update Chelsea – Liverpool 0-1: Goool Liverpool! „Cormoranii” au deschis scorul pe Stamford Bridge. Mohamed Salah l-a „servit” excelent pe Luis Diaz, care l-a învins pe Sanchez în minutul 18.

Update Chelsea – Liverpool 0-0: A început partida de pe Stamford Bridge.

Update Brentford – Tottenham 2-2: Fluier final pe Brentford Community Stadium. După o primă repriză nebună, cele două echipe nu au mai marcat şi au încheiat la egalitate meciul.

Update Brentford – Tottenham 2-2: Meci superb pe Brentford Community Stadium. Emerson Royal restabileşte egalitatea în minutul 45+5, cu un şut din afara careului.

Reclamă

Update Brentford – Tottenham 2-1: Gazdele au întors scorul. Yoane Wissa a înscris în minutul 37, după ce şutul său a fost deviat de Micky van de Ven.

Update Brentford – Tottenham 1-1: Brentford restabileşte egalitatea! Son l-a faultat pe Jensen în careu, iar gazdele au primit penalty. Mbeumo a transformat de la 11 metri.

Update Brentford – Tottenham 0-1: Spurs deschide scorul. La primul meci fără Harry Kane, echipa din nordul Londrei a înscris în minutul 11 pe terenul lui Brentford. Cristian Romero a înscris cu capul, după o lovitură liberă executată perfect de James Maddison, noua achiziţie a lui Spurs. Din nefericire pentru campionul mondial cu Argentina, imediat după ce a înscris, a fost înlocuit cu Davinson Sachez, fiind invocată o lovitură la cap primită de apărătorul argentinian.

Chelsea – Liverpool este primul derby al sezonului din Premier League. În ultimele şase partide, cele două echipe au încheiat la egalitate, asta dacă punem şi cele două finale de cupă din 2022, atunci când s-a impus Liverpool la loviturile de departajare. Sezonul trecut, atât pe Anfield, cât şi pe Stamford Bridge, scorul a fost 0-0.

Ultima victorie în 90 de minute din această confruntare a venit în martie 2021, atunci când Chelsea s-a impus pe Anfield cu 1-0. Ultima victorie de pe Stamford Bridge din acest derby a venit în acelaşi sezon, în septembrie, atunci când Liverpool a câştigat cu 2-0.

Duelul dintre cele două a început în urmă cu câteva zile. Ambele echipe îl doresc pe Moises Caicedo de la Brighton, iar Liverpool bătuse palma cu echipa din sudul Angliei, după ce oferise 127 de milioane de euro, ceea ce l-ar fi transferat pe ecuadorian în cel mai scump jucător din istoria Premier League. Cu toate acestea. Caicedo le-a transmis oficialilor lui Brighton că vrea să meargă doar la Chelsea. Acum, rămâne de văzut ce ofertă vor face londonezii şi dacă Brighton o va accepta.

Barcelona începe noul sezon din La Liga pe terenul lui Getafe

Barcelona începe duminică seară noul sezon din La Liga. Echipa lui Xavi merge la Getafe în prima etapă, teren pe care nu a mai câştigat din 2019. Ultimele două dueluri de pe Coliseum Alfonso Perez s-au încehiat la egalitate, scor 0-0, în timp ce în 2020, Getafe a câştigat cu 1-0 duelul cu formaţia catalană.

Xavi şi Barcelona vor să ofere rapid replica rivalilor de la Real Madrid, care s-au impus sâmbătă seară pe terenul celor de la Athletic Bilbao, scor 2-0.

Barcelona vine după o perioadă bună de pregătire, în care a pierdut doar duelul din Statele Unite cu Arsenal. Tot în SUA, Barcelona a câştigat meciurile cu Real Madrid (3-0) şi AC Milan (1-0), după care a câştigat şi meciul cu Tottenham cu 4-2, câştigând ediţia din 2023 a Trofeului Joan Gamper.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și