Închide meniul

Erling Haaland, dat de gol chiar de tatăl său după transferul la City: „Real Madrid a fost a 3-a variantă pentru el!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 septembrie 2022, 9:27

Erling Haaland, dat de gol chiar de tatăl său după transferul la City: „Real Madrid a fost a 3-a variantă pentru el!

Erling Haaland, bucurie după marcarea unui gol

Erling Haaland, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

Erling Haaland a fost dat de gol chiar de tatăl său după transferul la Manchester City, din vară. Atacantul norvegian a fost curtat de multe cluburi de top din Europa, iar în final a ales să meargă la campioana din Premier League. Acum, Alf-Inge Haaland a rupt tăcerea și a dezvăluit cum a arătat lista preferințelor fiului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland s-a adaptat în timp record în fotbalul englez. Starul nordic se simte excelent la noua echipă și a devenit golgheterul la zi din Premier League, cu 11 goluri în 7 meciuri.

Erling Haaland, dat de gol chiar de tatăl său după transferul la Manchester City

„Telenovela” transferului lui Erling Haaland a reprezentat unul dintre cele mai „încinse” subiecte din fotbalul mondial, în această vară. În presa internațională s-a zvonit intens despre posibilitatea ca atacantul de 22 de ani să ajungă la Real Madrid.

În cele din urmă, Manchester City a fost cea care a dat lovitura. „Cetățenii” l-au transferat pe internaționalul norvegian după ce au activat clauza de reziliere stabilită de Borussia Dortmund, în valoare de „numai” 60 de milioane de euro.

La câteva luni de la realizarea transferului răsunător la City, Alf-Inge Haaland a dezvăluit cum a arătat lista preferințelor fiului său după ce mai multe echipe gigantice din Europa i-au făcut o ofertă.

Reclamă

„City a fost cea mai bună variantă de echipă pentru noi. A doua a fost Bayern, Real Madrid, a treia, iar PSG a patra”, a spus Alf-Inge Haaland, într-un documentar, potrivit Mundo Deportivo.

Manchester City va achita, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland. Din această sumă, Dortmund a primit 60 de milioane, la care se vor adăuga și bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro reprezintă salariul internaționalului norvegian din următoarele 4 sezoane.

În plus, Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului, a încasat 30 de milioane de euro, în timp ce alte 50 de milioane de euro au mers către firma de impresariat a lui Erling Haaland, care i-a aparținut lui Mino Raiola, decedat în luna aprilie.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a stabilit un record fabulos în Premier League

Erling Haaland a stabilit un record fabulos în Premier League. Atacantul norvegian, în vârstă de 22 de ani, a marcat din nou pentru campioana Angliei, în meciul cu Wolves, scor 3-0, și a ajuns la o bornă de senzație.

Haaland continuă să fie o „mașinărie de goluri” și după transferul de la Borussia Dortmund la Manchester City.

Erling Haaland a lovit din nou pentru formația lui Pep Guardiola. Starul norvegian a marcat golul al doilea al „cetățenilor” în victoria spectaculoasă cu 3-0 de pe terenul lui Wolves. Halaand a punctat în minutul 16, cu un șut de la marginea careului.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Haaland a ajuns la 14 goluri marcate în toate competițiile din acest sezon. Mai mult, starul de 22 de ani a bătut un record de senzație. Erling Haaland a devenit primul jucător din istoria Premier League care reușește să înscrie în primele sale 4 deplasări.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
Vezi toate știrile
Citește și