Închide meniul

Pep Guardiola a „mitraliat” arbitrajul după Liverpool – Manchester City 1-0: „Golul a fost anulat pentru că a fost marcat de noi!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 octombrie 2022, 21:51

Pep Guardiola a „mitraliat arbitrajul după Liverpool – Manchester City 1-0: „Golul a fost anulat pentru că a fost marcat de noi!

Pep Guardiola a fost un car de nervi după Liverpool - Manchester City

Pep Guardiola, în timpul meciului Liverpool - Manchester City 1-0 / Profimedia

Pep Guardiola a „mitraliat” arbitrajul după Liverpool – Manchester City 1-0. Mohamed Salah a dat lovitura pentru „cormorani” în minutul 76, după un contraatac letal. Managerul „cetățenilor” a fost extrem de nemulțumit de faptul că golul marcat de Foden, în repriza a doua, a fost anulat de centralul Anthony Taylor, după intervenția VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City reușise să deschidă scorul pe Anfield în minutul 53. Phil Foden a trimis în plasă, însă golul a fost anulat pentru un fault comis la începutul fazei.

Pep Guardiola a „mitraliat” arbitrajul după Liverpool – Manchester City 1-0!

Arbitrii au considerat că Erling Haaland l-a deposedat neregulamentar pe Fabinho. Inițial, Anthony Taylor a lăsat jocul să continue, însă reușita a fost în cele din urmă anulată după ce centralul a revăzut faza la monitorul VAR.

După meci, Pep Guardiola s-a dezlănțuit la adresa arbitrilor și a menționat faptul că „dacă golul ar fi fost marcat de altă echipă, atunci ar fi fost validat”. 

Reclamă

În plus, managerul spaniol a dezvăluit că suporterii lui Liverpool au aruncat cu obiecte spre el, însă nu l-au nimerit.

„Am făcut un meci foarte bun, dar este genul de meci în care greșelile sunt pedepsite. Am comis o greșeală și am pierdut. Am jucat la victorie astăzi, evident. La 1-0, publicul a început să strige, dar noi am strigat și mai tare pe teren.

(N.r. – Despre golul anulat al lui Foden) Arbitrul a lăsat jocul să continue, am jucat, am jucat. Au mai fost o mie de faulturi ca acela (n.r. – comis de Haaland asupra lui Fabinho), dar acesta a fost fluierat pentru că a fost comis de noi. Au anulat golul pentru că a fost înscris de noi, altfel nu l-ar fi anulat. Am pierdut pentru că am făcut o greșeală, iar aici este Anfield. Spectatorii au încercat (n.r. – să mă lovească cu monede și obiecte), dar nu m-au nimerit. Poate data viitoare vor avea mai mult noroc.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut tot ce trebuia, am reușit un joc foarte bun și ne-am creat ocazii. Am jucat bine în cea mai mare parte, dar am comis o eroare. Cei de la Liverpool au fost foarte eficienți și au jucat foarte bine. A fost un meci strâns și se putea întâmpla orice. Nu am urmărit mișcarea lui Salah (n.r. – la golul lui Liverpool).

Am fost curajoși, am jucat cum trebuia și nu am ce să le reproșez jucătorilor. Nu am niciun regret pentru jocul nostru. În general, linia de 3 din apărare a fost extraordinară”, a spus Pep Guardiola, citat de BBC Sport.

Jurgen Klopp a fost fair-play după derby-ul Liverpool – Manchester City 1-0

Jurgen Klopp a fost fair-play după derby-ul Liverpool – Manchester City 1-0, din etapa a 11-a din Premier League. Germanul a recunoscut că merita să primească cartonașul roșu, însă a criticat arbitrajul de la derby-ul de pe Anfield.

„Jocul a fost excepțional, absolut excepțional. S-au confruntat două echipe deosebite, ambele și-au dorit să câștige cu disperare, ambele au luptat foarte mult, ambele au jucat fotbal, ambele s-au apărat la un nivel incredibil de înalt. Am reușit să profităm de una dintre șansele noastre și de aceea am câștigat-o.

Legat de cartonașul roșu pe care l-am încasat, eu și Pep nu am fost mulțumiți de deciziile luate. De ambele părți au fost greșeli, nu ar trebui să iei astfel de decizii. Bine, au fost faulturi dure, dar au fost prea multe și s-au adunat. Totuși, meritam cartonașul roșu. Nu sunt mândru de asta”, a spus Jurgen Klopp, citat de bbc.com.

Cei doi antrenori au trăit la intensitate maximă partida de pe Anfield. Spiritele s-au încins de-a dreptul în repriza secundă. Klopp și Guardiola nu s-au mai putut stăpâni.

Primul care a ieșit în prim plan a fost Pep Guardiola. Antrenorul catalan a făcut o adevărată criză de nervi în fața băncii tehnice, după ce VAR-ul a anulat golul înscris de Phil Foden, în minutul 53.

Reclamă

A urmat apoi izbucnirea lui Jurgen Klopp. Antrenorul lui Liverpool a fost trimis în tribune de arbitrul Anthony Taylor după un conflict cu tușierul. Germanul nu și-a ascuns deloc furia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și