Închide meniul

Pep Guardiola a oferit prima pentru câştigarea Premier League angajaţilor lui Manchester City

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 iunie 2023, 23:39

Pep Guardiola a oferit prima pentru câştigarea Premier League angajaţilor lui Manchester City

Pep Guardiola a vorbit despre transferul lui Bernardo Silva

Pep Guardiola / Hepta

Pep Guardiola a oferit prima pentru câştigarea Premier League angajaţilor lui Manchester City. Potrivit presei din Anglia, antrenorul spaniol a primit un bonus în valoare de 750.000 de lire sterline pentru câştigarea campionatului din Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma a fost oferită de Pep Guardiola angajaţilor de la Manchester City. Antrenorul spaniol este o persoană populară printre oamenii din cadrul clubului şi a decis să ofere această sumă în semn de mulţumire şi apreciere pentru munca depusă de cei care lucrează la baza de pregătire.

Pep Guardiola a oferit prima pentru câştigarea Premier League angajaţilor lui Manchester City

Bonusul din partea lui Pep Guardiola pentru angajaţii clubului vine pe lângă bonusurile obişnuite pe care angajaţii le primesc după cucerirea fiecărui trofeu de către „cetăţeni”. Potrivit Daily Mail, este vorba despre cei din administraţie, care muncesc de la baza de antrenament a clubului.

În acest sezon, Manchester City a reuşit tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor, după un sezon de vis. Dacă până acum două luni, Arsenal părea principala favorită la câştigarea Premier League, Manchester City a profitat de paşii greşiţi ai trupei lui Mikel Arteta şi a cucerit al treilea titlu consecutiv.

În Cupa Angliei, Manchester City a învins-o pe Manchester United în ultimul act de pe Wembley, în timp ce finala Ligii Campionilor a fost câştigată la Istanbul, după meciul cu Inter.

Reclamă

Manchester City este a doua echipă din era Premier League care reuşeşte tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor. În 1999, Manchester United, rivala „cetăţenilor”, a cucerit tripla sub comanda lui Sir Alex Ferguson.

Planul lui Pep Guardiola, dezvăluit de presa din Anglia. Câţi ani o va mai antrena spaniolul pe Manchester City

Pep Guardiola mai are contract cu City pentru încă două sezoane, iar presa din Marea Britanie anunţă că spaniolul vrea să îşi ducă la bun sfârşit înţelegerea, după care să se despartă de formaţia de pe Etihad.

Pep Guardiola a ajuns la Manchester City în vara anului 2016, iar ultima prelungire a contractului a fost semnată în luna noiembrie a anului trecut. Dacă va pleca la finalul contractului, în vara anului 2025, Pep Guardiola va încheia o perioadă de nouă ani pe banca „cetăţenilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Rămâne de văzut dacă se va schimba ceva în următoarele sezoane, mai ales că în 2016, atunci când a venit la City, foarte mulţi oameni se aşteptau ca el să nu stea mai mult de trei sezoane pe banca echipei.

La vremea respectivă se credea că antrenorul spaniol vrea să ajungă şi în Italia, după perioada petrecută la City. După ce le-a mai pregătit pe Barcelona şi Bayern Munchen, obiectivul lui Guardiola la vremea respectivă era să antreneze în principalele patru campionate ale Europei. Cu toate acestea, el a rămas la City şi după 2019, iar în 2023 a reuşit o performanţă incredibilă: tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și