Închide meniul

Planul lui Pep Guardiola, dezvăluit de presa din Anglia. Câţi ani o va mai antrena spaniolul pe Manchester City

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2023, 16:32

Planul lui Pep Guardiola, dezvăluit de presa din Anglia. Câţi ani o va mai antrena spaniolul pe Manchester City

Planul lui Pep Guardiola, dezvăluit de presa din Anglia

Pep Guardiola, la finala Ligii Campionilor de la Istanbul / Hepta

Planul lui Pep Guardiola, dezvăluit de presa din Anglia. Antrenorul spaniol a reuşit alături de Manchester City să câştige tripla în acest sezon, după ce campioana din Premier League s-a impus şi în finala Ligii Campionilor cu Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola mai are contract cu City pentru încă două sezoane, iar presa din Marea Britanie anunţă că spaniolul vrea să îşi ducă la bun sfârşit înţelegerea, după care să se despartă de formaţia de pe Etihad.

Planul lui Pep Guardiola, dezvăluit de presa din Anglia. Câţi ani o va mai antrena spaniolul pe Manchester City

Pep Guardiola a ajuns la Manchester City în vara anului 2016, iar ultima prelungire a contractului a fost semnată în luna noiembrie a anului trecut. Dacă va pleca la finalul contractului, în vara anului 2025, Pep Guardiola va încheia o perioadă de nouă ani pe banca „cetăţenilor”.

Rămâne de văzut dacă se va schimba ceva în următoarele sezoane, mai ales că în 2016, atunci când a venit la City, foarte mulţi oameni se aşteptau ca el să nu stea mai mult de trei sezoane pe banca echipei.

La vremea respectivă se credea că antrenorul spaniol vrea să ajungă şi în Italia, după perioada petrecută la City. După ce le-a mai pregătit pe Barcelona şi Bayern Munchen, obiectivul lui Guardiola la vremea respectivă era să antreneze în principalele patru campionate ale Europei. Cu toate acestea, el a rămas la City şi după 2019, iar în 2023 a reuşit o performanţă incredibilă: tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Reclamă

Șapte jucători urmează să plece de la Manchester City

Șapte jucători urmează să plece de la Manchester City, anunță presa din Franța. Noua campioană a Europei este gata să înceapă curățenia de vară, iar Pep Guardiola și-a întocmit deja „lista neagră”.

Conform footmercato.net, nu mai puțin de șapte jucători ar urma să plece de la Manchester City în următoarea perioadă. Trei dintre aceștia sunt jucători care au contribuit masiv la succesul din sezonul trecut, anume Bernardo Silva, Ilkay Gundogan și Riyad Mahrez.

Cei trei menționați mai sus își doresc noi provocări în carierele lor. De cealaltă parte, alți patru jucători se află pe „lista neagră” a lui Pep Guardiola.

Reclamă 4 / 0/3

Aymeric Laporte, Kalvin Phillips, Sergio Gomez și Joao Cancelo se pare că vor pleac de pe Etihad în această vară, deoarece nu mai sunt pe placul oficialilor formației.

Joac Cancelo a fost cedat, de altfel, încă din iarnă la Bayern Munchen, însă sub formă de împrumut până în vară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și